DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,099
Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Merhabalar,
Arkadaşım çok geşmiş olsun.Araçlarımıza yapmış olduğumuz hertürlü değişikliği belgeleriyle birlikte sigorta şirketimize verip poliçemize işletmeliyiz.
Unutmayalım ki, en güvenli olduğunu kabul ettiğimiz evlerimizi bile ellerini, kollarını sallaya sallaya girip soyuyorlar ve kendi evlerinden çıkıyormuş gibi çıkıp gidiyorlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

devit3' Alıntı:
Sigorta firmaları sıfır araçlarda liste fiyatını baz alıyorlar.indirimleri hesaplamıyorlar .ben 2011 de 29850 aldığım aracı 32 000 tl ye kasko yaptılar.Yüksek yaptıkları için sıfır araçta ilk yıl çalınma veya pert durumunda 0 araç ücreti ödemek zorundalar.bu durum sadece ilk yıl için geçerli sonraki yıllarda yıpranma payı düşüyorlar..
evet poliçeyi inceledim ilk yıl için sadece sıfır araçlarda aracın sıfır fiyatını ödüyorlar ayrıca poliçe tarihinden olay tarihine aradaki süre tüfe oranında artırılıyor yalnız poliçede belirtilen rakam üstü olamıyor yani en fazla alacağım para 48400 buna da şükür

remuta' Alıntı:
evet poliçeyi inceledim ilk yıl için sadece sıfır araçlarda aracın sıfır fiyatını ödüyorlar ayrıca poliçe tarihinden olay tarihine aradaki süre tüfe oranında artırılıyor yalnız poliçede belirtilen rakam üstü olamıyor yani en fazla alacağım para 48400 buna da şükür
[/quote
yeniden duster a niyetlenirseniz bu hafta ki fiyatı 47 700 dü...

devit3' Alıntı:
hiç bi haber yokmu.?
maalesef yok ... gerçi bu saatten sonra haber olmaması da bir yönden iyi içine etmişlerdir arabamın yanarım da çocuklara arabada bir şey yedirmedim ona yanarım.

remuta' Alıntı:
maalesef yok ... gerçi bu saatten sonra haber olmaması da bir yönden iyi içine etmişlerdir arabamın yanarım da çocuklara arabada bir şey yedirmedim ona yanarım.
aynı şeyi bizde yapıyoruz.dünya malı için çoçuklara bağırıp çağırıyoruz.böyle durumlar olduğu zaman anlıyoruz çocuklarımızı ailemizi.küçük şeyler için sabırlı olmak lazım aslında.

devit3' Alıntı:
aynı şeyi bizde yapıyoruz.dünya malı için çoçuklara bağırıp çağırıyoruz.böyle durumlar olduğu zaman anlıyoruz çocuklarımızı ailemizi.küçük şeyler için sabırlı olmak lazım aslında.
katılıyorum katılmasına da parayı da kolay kazanmadığımız için ister istemez mal da kıymetli oluyor.
Gözünden sakınıyorsun evinin önünden alıp gidiyorlar fırça sürdürmediğim arabaya kimbilir neler yaptılar ... ama ilk iş inadına bir adet duster daha alacağım... çocuklara da yiyecek içeçek serbest olacak :smiley:

remuta' Alıntı:
katılıyorum katılmasına da parayı da kolay kazanmadığımız için ister istemez mal da kıymetli oluyor.
Gözünden sakınıyorsun evinin önünden alıp gidiyorlar fırça sürdürmediğim arabaya kimbilir neler yaptılar ... ama ilk iş inadına bir adet duster daha alacağım... çocuklara da yiyecek içeçek serbest olacak :smiley:
Evet yiyecek içecek serbest bundan sonra :smiley: :smiley: :smiley:.dünyada hiçbir şey çocuklarımızdan ve ailemizden değerli değildir....

Herşeyde bir hayır vardır, belkide kaza yapıcaktın bu süre zarfında, kader bu belli mi olur, sen gönlünü ferah tut..

SERKANEFE' Alıntı:
Herşeyde bir hayır vardır, belkide kaza yapıcaktın bu süre zarfında, kader bu belli mi olur, sen gönlünü ferah tut..
tşk.
Amenna ,kalbim çok ferah, sıkıntı yok , sadece sesini özledim , 10 gün oldu neredeyse ...

geçmiş olsun çok üzüldüm.aynısı bende de var.hakkaten iğrenç bir durum.tek tesellin aracı 30 gün sonra bulman olmalı çünkü o zaman kaskodan aldığın para ile yenisini sıfırını alırsın aksi durumda daha önce bulunursa haşat bir araç almış olacaksın zaten kullanmaya hevesin bile olmayacak hangi bir yerini düzelteceksinki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR