Arama sonuçlarınız

1. BAP

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) ooo , ben mücahit in yerinde olmak hiç istemezdim , herkez ona oynuyor , gezide bile unimog un arkasına koydular , yolu göremeyip pozisyon alamadı adam. baksana yol boyunca yanında taşıdığı arkadaşı bile ilk ona çalışıyor , mücahit kardeş...

2. BAP

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı HEHEHHEHEH abi o senin güzelliğin :) bende öyle düşünüyorum ama işe gidip gelirken üst başı kirletiyor yoksa bırakıcam yıkatmıyıcam . :)
  3. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı ARTIK HİLUX TEK KAREDE YAKALANMIYOR :)

4. BAP

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı son hali ile HİLUX
  5. BAP

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi süpersinnn , hakkını veriyorsun hilüx ün :)

6. BAP

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) OFF ROAD bu batmayacak , kalmayacak , çekilmeyecek araç yok. buyrun 1 - foto gerisini siz hayal edin , devi battığı yerden çıkarmak için TOYOTA gücü gerekiyordu :)

7. BAP

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) TEŞEKKÜR EDERİM mücahit benim araca ORD taktırdım bu yüzden rahat gittim :)
  8. BAP

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... günaydın arkadaşlar KATILMAK İSTİYENLER İÇİN tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.
  9. BAP

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar günaydın arkadaşlar KATILMAK İSTİYENLER İÇİN tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.

10. BAP

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) günaydın arkadaşlar KATILMAK İSTİYENLER İÇİN tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.

11. BAP

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi günaydın arkadaşlar KATILMAK İSTİYENLER İÇİN tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.
  12. BAP

Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010)

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) ,

13. BAP

14. BAP

15. BAP

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) sondan bir evvelki resimde dikkat ettiyseniz batan arkadaşlara yardımcı oluyorum :) son resimde arabanın lastikleri havada kaldığı için takıldığını vurgulamak istiyorum :)

16. BAP

17. BAP

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) bir kaç resimde ben ekliyim
  18. BAP

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) :) abi kusura bakmayın geç cevap verdiğim için , şimdi bakabiliyorum. dere geçişi çok keyifliydi oltamız olsa balık ta tutardık , yeni projem aracın ön tarafına trol tarzı bir ağ sistemi kurmak dere geçişlerinde belki bir kaç balık...

19. BAP

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi sisler çok yakışmış güle güle kullan , aydınlatması nasıl başarılımı ?
  20. BAP

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: arkadaşımız ,CEM TAŞCIOĞLU ANNESİNİ KAYBETMİŞTİR başınız sağ olsun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz