eko' Alıntı:günaydın arkadaşlar
KATILMAK İSTİYENLER İÇİN
tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.
Allah rahmet eylesin ,eko' Alıntı:günaydın arkadaşlar
KATILMAK İSTİYENLER İÇİN
tuğsanın annesinin cenazesi MARMARA İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİ İNDE , İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA ÜMRANİYE IHLAMIRKUYU MEZARLIĞINDA DEFNEDİLİCEKTİR.
Kürşat ,soru tamamen senin araziden beklentilerin le ilgili,Tempus' Alıntı:Herkese tek tek sormiyim burdan sorayımOrta kilit ve TC sistem olan discovery 2 de Arkaya detroit %100 kilit takmak ne kadar mantıklıdır? Ve takarsam park manevralarındaki sesler dışında can güvenliğini etkileyecek srounlar olurmu? Benim tek araç ve şehir içi, şehirler arası, arazi heryerde bunu kullanıyorum.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Kürşat ,soru tamamen senin araziden beklentilerin le ilgili,
TC çok başarılı bir sistem olmasına karşın ,%100 kilit mantığıyla çalışmıyor.
sürekli karşıt lastiklere güç boşaltıp vererek aracın ilerlemesini sağlamaya çalışıyor ( kime anlatıyorum ;D )
detroit illaki şehir kullanımında ,bazı sorunlarıda yanında getirecektir.
işin ilginci Eren aynı marka, 2 farklı araca aynı kilidi uygulayıp farklı tepkiler aldı.
Bence Çağların aldığı kilidi takıp denemesini bekle,
sıkıntıları kaldırmışlar diyordu.
Benim bildiğim disco II ye uygulama yapanlar var.Tempus' Alıntı:ya aslında aklımda yoktu, tc+orta kilit idare edicekdim, şimdi uygun fiyata çıkma bir kilti buldum disco2 için. kaşıntı tuttu ucuzda oluncaarazide farkı tartışılmaz da asfalt ve şehir içinden emin olamıyorum. Arazidede tc ile birlikde çalışırken sorun olurmu onu bilemiyorum. Genelde elektronik sistem kullanmayan araçlara takıyorlar.
çağlar' Alıntı:kürşat ben önümüzdeki hafta takacam..ama benimki powetrax...
tahminim en fazla ufak alanlarda kısa manevralarda biraz takırdayacağız.ufuk abide,erende ,yavuzda bir sorun yaşamamış.
Tempus' Alıntı:Herkese tek tek sormiyim burdan sorayımOrta kilit ve TC sistem olan discovery 2 de Arkaya detroit %100 kilit takmak ne kadar mantıklıdır? Ve takarsam park manevralarındaki sesler dışında can güvenliğini etkileyecek srounlar olurmu? Benim tek araç ve şehir içi, şehirler arası, arazi heryerde bunu kullanıyorum.