Arama sonuçlarınız

1. ekinox

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 tkp

2. ekinox

2.7 crd dizel motor ne kadar yağ alır

Ynt: 2.7 crd dizel motor ne kadar yağ alır Doğrudur
  3. ekinox

wj basamak

Ynt: wj basamak .

4. ekinox

Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz CJ de 4 pedal varmış , 1 tanesi yedek mi abi? :)
  5. ekinox

copper atr veya scorpıon atr

Ynt: copper atr veya scorpıon atr Arazide beklediğimden iyi sonuç verdi o lastikler. Benimki de aynı ölçü.

6. ekinox

grand cherokee wj yükseltme kiti stoklarımızda

Ynt: grand cherokee wj yükseltme kiti stoklarımızda Linkte ilan görünmüyor , fiyat nedir?

7. ekinox

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi tkp
  8. ekinox

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
  9. ekinox

copper atr veya scorpıon atr

Ynt: copper atr veya scorpıon atr 3 ay önce wj aracım için uzun araştırmalar neticesinde Cooper Discoverer ATR aldım. Orjinal lastik ölçüsü sizinkiyle aynıydı fakat bayide o ölçü olmadığı için 245/65/17 takıldı. %50 yol , %50 offroad kullanımı için tasarlanıp üretildiği söylendi. Henüz karda...

10. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Çok eksik var biliyorum ama aracımı tanımaya yeni başladım , önce standart halinin kabiliyetlerini tam olarak öğrenmek istiyorum. Bahsedilen şeyleri araştırıyorum , zor karar verebilen biri olduğum için biraz uzun sürecek galiba. Yani bir süre itip çekip...

11. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Teşekkür ederim , yavaş yavaş iştirak etmeye çalışıyorum sizlere. Daha öğrenecek çok şey var.
  12. ekinox

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri 2002 Model 2.7 nin 2012 yılı vergisi 2.420 TL 2011 yılı kasko değeri 49.200 TL imiş , 2012 yılındaki değeri bu rakamın altında olacak , 45.000 TL civarı olursa , %5'i 2.250 TL olur. Dolayısıyla yıllık mtv kasko değerinin %5 ini...

13. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz ..
  14. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz .
  15. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Her etkinlikten sonra eve dönerken hep aynı şeyi söylüyoruz , her faaliyet bir öncekinden daha keyifli eğlenceli ve dolu geçiyor. Ilıca'ya doymadık , yine gidelim. Dostluğunu ve emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok görsel yok bende , olan bir...

16. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Kopan plastik parça bende , arabama takacak yer bulamadım. Dere geçişinden sonra asfaltta giderken direksiyonda bir titreme başlamıştı , kurşunumu dereye bıraktım herhalde :) , balansçı problemi halletti.
  17. ekinox

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz Ne demek Oktay'cım , insan o an sanki her şeye gücü yetecek zannediyor :) , araba yatacak olsa sanki engel olabilecek gibi tutmuşum bir de. Asıl ben teşekkür ederim , beni kurtarmaya geliyordun sonuçta. Birilerinin mutlaka yardıma geleceğini bilmek çok güzel.
  18. ekinox

245*75*16 mastercraft

Ynt: 245*75*16 mastercraft Tkp

19. ekinox

245x75x16 yada 235x80x16 lastik arıyorum

Ynt: 245x75x16 yada 235x80x16 lastik arıyorum Tkp
  20. ekinox

SATILIK 5*120 4 ADET ORİJİNAL CHEVROLET BLAZER JANTI

Ynt: SATILIK 5*120 4 ADET ORİJİNAL CHEVROLET BLAZER JANTI Hızlı cevabınız için teşekkürler. wj lerle zj lerin bijon aralıkları farklı. Bana 16'' lazım. Hayırlı satışlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri