Ynt: copper atr veya scorpıon atr
3 ay önce wj aracım için uzun araştırmalar neticesinde Cooper Discoverer ATR aldım. Orjinal lastik ölçüsü sizinkiyle aynıydı fakat bayide o ölçü olmadığı için 245/65/17 takıldı. %50 yol , %50 offroad kullanımı için tasarlanıp üretildiği söylendi. Henüz karda deneme şansım olmadı. Hafta sonları arkadaşlarla hafif arazi koşullarında beklediğimin çok ötesinde olumlu sonuç verdi. AT lastikler için şu söylenir , her koşul lastiğidir ama her koşulda tam anlamıyla tatmin sağlamaz , ne arazide arazide tad verir ne de asfaltta.
Ben lastikleri aldıktan sonra araziye çıkmaya başladığım ve (forumlarda hep bahsedilen virüs) hep bir öncekinden daha zor engelleri aşabilme isteği oluşması nedeniyle at aldığıma biraz pişman oldum. STT almış olmayı tercih ederdim. Ancak günlük kullanımda normal sedan aracım olduğu için bu lastikler sadece hafta sonları kullanılıyor , bu konuyu da unutmamak lazım , tek araç varsa at en optimum seçenek.
Scorpionu pek tanımıyorum ama cooper sırt deseni daha çok hoşuma gittiği için cooper tercih ettim.