Arama sonuçlarınız

1. ekinox

2002 Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 Dizel 167.000km Füme

2002 Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 Dizel 167.000km Füme Tüm aksamları çalışır durumdadır , aküsü yeni değiştirildi ve muayenesi yeni yaptırıldı. Şanzıman ve motoru sorunsuzdur. Araziye çıkmamıştır. Ankara plakalı. ABS , otomatik vites , quadra drive (çekiş kontrol sistemi) , sürekli 4 çeker , yol...

2. ekinox

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Berat Bey çok doğru bir tesbit yaptı. Benim de aklımdan buna benzer birşey geçiyordu , tercüman olduğu için teşekkür ederim. O bölgenin vatan toprağı olduğundan şüphe yok ; gidilemiyorsa , gitmeye korkuluyorsa bizim değildir. Anıtkabir gezisi çok renkli ve...
  3. ekinox

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Özcan Baran hem 7. hem de 108. sırada var. Çift dikiş olmuş galiba :)

4. ekinox

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 103-Mehmet Ali Karaaslan ekinox 2002 WJ 2.7 Ankara
  5. ekinox

2000 Model Otomatik Bora Comfortline

Ynt: 2000 Model Otomatik Bora Comfortline Araç satılmıştır. İlan kaldırılabilir.

6. ekinox

Ynt: 2000 Model Otomatik Bora Comfortline Uygun değil , çok teşekkürler.

7. ekinox

Ynt: 2000 Model Otomatik Bora Comfortline Arabanızın resimlerini , özelliklerini , ne durumda olduğunu özelden bildirirseniz sevinirim.
  8. ekinox

Ynt: 2000 Model Otomatik Bora Comfortline Uygun değil , ilginize teşekkürler.
  9. ekinox

181.000 km'de , tüm ağır bakımları yeni yapılmış , hiç masrafı olmayan , otobanda uzun yolda kullanılmış , hiç lpg uygulanmamış , Ankara plakalı , muayenesi Haziran 2011'e kadar geçerli , otomatik vites 2000 Model Bora Comfortline sahibinden satılıktır. Fiyatı 18.000 TL irtibat: 0530 510 55 80

10. ekinox

28 Kasım aksamı Mardın'de konaklama.

Ynt: 28 Kasım aksamı Mardın'de konaklama. Hocam çok güzel özetlemiş , ben de 97 yılında askerlik nedeniyle 1 yıl bulunmuştum. Bahsedilen yerlerin tamamını gördüm , çok güzel yerlerdir , hepsi gözümde canlandı. İyi eğlenceler dilerim.

11. ekinox

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1990-94 İTÜ Mimarlık Fakültesi , Mimarlık Bölümü
  12. ekinox

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Evet , ben aileye Fatoş Hanım'dan 1 yıl kadar önce katılmışım.

13. ekinox

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 16-36 yaşlarım arası , 20 yıl tutkuyla içtikten sonra Kasım 2007 de ayrıldık , 2 yıl dolmak üzere. Hiç kolay olmadı ayrılık , ilk zamanlar hep ağlamaklı baktık birbirimize. Aklıma geliyor hala eski arkadaşım , yeniden başlamaya korkmuyor da değilim. Ama onsuz...
  14. ekinox

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Yıl 1950 , yer Isparta Keçiborlu
  15. ekinox

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları :o

16. ekinox

Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? Bir yanlışlık olmasın? Siz 2009-1 motorlu taşıtlar vergisini 2.850 TL üzerinden mi ödediniz? Maliye Bakanlığı'nın sayfasından kontrol ettim şimdi , 7-11 yaş grubuna giriyor , yıllık vergisi Ateş'in dediği gibi 6.317 TL , kasko bedeli...
  17. ekinox

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? Evet Ateş , tahakkuk eden vergi 6300 galiba ama kasko bedeli indiriminden faydalanıp bir alt dilimden ödeniyor galiba , yıllık 4422 TL olması lazım. Sitede WJ sahibi olan birkaç arkadaş var ama pek aktif değiller , sesleri çıkmıyor.
  18. ekinox

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? ..

19. ekinox

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Geçen hafta 93 model çift kabin Unimog kullanan Karayolları çalışanıyla sohbet ettik , 550 bin kilometredeydi alet , binip çalıştırdım , çok güzeldi. Arkadaş dedi ki , bu Unimog'dan sonra başka markaların sıfırlarından birkaç tane geldi ve hurdaya çıkana kadar...
  20. ekinox

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri