28 Kasım aksamı Mardın'de konaklama.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acdsee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,105

acdsee

Ana Kamp
Yer
Adana
Web
acdsee.deviantart.com
6 ıla 8 kısılık bır grupla bayramın 2. gunu aksamı Mardın'de olacak bır gezı olusturmaya calısıyorm.. Mardın taraflarında daha onceden kalmadıgım ıcın bolge hakkında pek bır bılgım yok.. gezı rotalarını olusturmaya 28 Kasım aksamı kalacak yer ayarlamayla baslamak ıstyorum..

Mardın'de nerede kalınabılır acaba? Yardım eden herkese cok tesekkur ederım..

Etiketler
Ynt: 28 Kasım aksamı Mardın'de konaklama.

ben mardinde 4 yıl öğretmen olarak çalıştım iyi biliyorum.
tavsiyem bir gününü mardin merkeze ayır turistik oteller var merkezde darul zaferan kilisesi var papazı harword ludur yaya olarak arap mahallelerini dolaş akşam dışarı çık ve kızıltepe ovasına bakarak bir tütün sar. ertesi gün nüsaybıne geç mor gabriyel kilisesini gez nusaybinde beyaz su bölgesinde balık ye gününnü tamamla öğretmen evinde kal.midyata bir gününü ayır batmana gitmeden dargeçitte giden yolda tarihi kiliseler var onları gez 10 km ilerlemen yeterli geri dön .oradan geri dön hasankeyfe devam et gez akşamı batmanda geçir yeterli değilse araçların zor gittiği güzelliklerin olduğu dargeçit ilçesi cehennem deresine git derim aslında cennet deresidir bir çok asker şehit olduğu için böyle demişler muhteşem yerlerdir...ılsu köyünde dicleyi seyret balık tut..

Hocam çok güzel özetlemiş , ben de 97 yılında askerlik nedeniyle 1 yıl bulunmuştum. Bahsedilen yerlerin tamamını gördüm , çok güzel yerlerdir , hepsi gözümde canlandı. İyi eğlenceler dilerim.

Cok tesekkur ederım detaylı bılgılerınız ıcın ama Mardın planımızı bıraz dar planlamıs olduk kısıtlı zamandan dolayı.. oglen 12 gıbı Mardın'de olup aksam ogretmen evınde konaklayacagız.. ertesı sabah da tekrar Adana'ya dogru yola cıkmak durumundayız.. Havaların erken kararmasından dolayı cok fazla zamanımız da olmayacak gıbı gorunuyor.. Bıraz sıkısık bır Mardın olacak kısacası.. Sehır merkezınde yapılabıleceklerı gorulebıleceklerı gormeye calısacagız umarım..

Sıze sorum su olacak aksam Mardını tepeden ızleyebılecegımız ve de yemek yıyebılecegımız guzel bır yer var mı acaba..

meto6' Alıntı:
ben mardinde 4 yıl öğretmen olarak çalıştım iyi biliyorum.
tavsiyem bir gününü mardin merkeze ayır turistik oteller var merkezde darul zaferan kilisesi var papazı harword ludur yaya olarak arap mahallelerini dolaş akşam dışarı çık ve kızıltepe ovasına bakarak bir tütün sar. ertesi gün nüsaybıne geç mor gabriyel kilisesini gez nusaybinde beyaz su bölgesinde balık ye gününnü tamamla öğretmen evinde kal.midyata bir gününü ayır batmana gitmeden dargeçitte giden yolda tarihi kiliseler var onları gez 10 km ilerlemen yeterli geri dön .oradan geri dön hasankeyfe devam et gez akşamı batmanda geçir yeterli değilse araçların zor gittiği güzelliklerin olduğu dargeçit ilçesi cehennem deresine git derim aslında cennet deresidir bir çok asker şehit olduğu için böyle demişler muhteşem yerlerdir...ılsu köyünde dicleyi seyret balık tut..

Umut Bey bu gezı ıcın bıraz sıkıntı olacak sanırım.. Ogretmenevını tercıh ettık bu seferlık grupdakı herkes adına en uygun yer oldugu ıcın.. ayrıca anlasılan bızım bahar aylarında bır daha Mardın'e yolumuz dusecek.. daha uzun zaman ayırarak..Ilgınız ıcın tesekkurler..

umutcelikel' Alıntı:
Parası çok sıkıntı değil ise Artuklu Kervansaray'ında kalın derim. Eski şehir merkezinde. 800 yıllık restore edilmiş Kervansaray.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler