Arama sonuçlarınız

1. ekinox

Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? .

2. ekinox

Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? http://www.wjjeeps.com/jmenu.htm 99-04 arası üretilen , pek çok kişinin çizgisini , önceki kasadanda sonraki kasadanda daha çok beğendiği bir modeldir. 99 modellerde km kadranlı olan var mı bilmiyorum , genellikle mil olarak rastladım...
  3. ekinox

Simit LPG Tankı Güvenli mi?

Ynt: Simit LPG Tankı Güvenli mi? Kaç litredir acaba , 70 litreliği sığıyorsa ve 60 litre lpg dolduruluyorsa , kaba bir hesapla yaklaşık 300 km götürmesi lazım. jeep lerde ender de olsa örneklerine rastlıyorum. Bagaj hacmi önemli konu.

4. ekinox

ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri

Ynt: ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri Rica ederim , ne demek , ehemmiyeti yok. İnternette dolaşırken tesadüfen bulmuştum bu siteyi. Naçizane jeeplerin en beğendiğim kasasıdır , çok ayrıntılı bilgiler ve anlatımlar var , faydası olacaktır sanıyorum.
  5. ekinox

ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri

Ynt: ZJ 5,2 mi WJ 4,7 mi + ve - leri Aşağıdaki linkte oldukça fazla bilgi var , umarım işine yarar. http://www.wjjeeps.com/jmenu.htm

6. ekinox

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog Turuncu mu? Bu mu? ;D

7. ekinox

99-00 Model 4.7G.Cherokee'lerin Fiyatları Niye Dibe Vurmuş Tavsiye Edermisiniz?

Ynt: 99-00 Model 4.7G.Cherokee'lerin Fiyatları Niye Dibe Vurmuş Tavsiye Edermisiniz? Stepne yerine lpg tankı koymak bagaj alanından da fedakarlık etmeme anlamında iyi birşey fakat yasaklandığını duymuştum , lpg montajı yapan servislere ve araç muayene istasyonu yetkililerine bir sormak lazım.
  8. ekinox

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 20 yıl tutkuyla sigara içmiş ve 1 yıldır (2007 Kasım'dan beri) "temiz" olan eski bir bağımlı olarak bırakmak isteyen arkadaşlara 2 ipucu vermek isterim. 1- Zamanlama. Herkesin bırakacağı uygun bir zaman vardır , olumsuz psikolojik durumlardan uzak olunabileceği...
  9. ekinox

1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım Aslan benzetmesini sevdim , aslan besliyorsan et vereceksin tabi , makarna yemez ki hayvancık :)

10. ekinox

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Cevaplarınız için teşekkürler. Ben şu nedenle zj ye yeni sahip olanların düşüncelerini öğrenmek istedim: Ergun Bey gibi bu arabaya uzun zamandır sahip olan , belki yüzlerce anıları olan abilerimizin araçlarına bakışının yeni sahip olanlardan...

11. ekinox

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım Geçmiş olsun Ateş Bey , iyi ki kötü birşey olmamış.
  12. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Yeni zj sahibi olan arkadaşlar , ilk heyecanlarını ve acemiliklerini üstlerinden atmışlardır sanırım. Yeni araçlarıyla ilgili deneyimlerini bizlerle daha fazla paylaşırlarsa çok sevinirim. Özellikle Serkan ve Ateş Beylerin düşüncelerini merak...

13. ekinox

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Hem avatar hem yaratıcı ve esprili rumuz.
  14. ekinox

Simit LPG Tankı Güvenli mi?

Bagaj alanına duyulan ihtiyaç nedeniyle bagaj döşemesi altında stepnenin yerine monte edilen "simit" olarak tanımlanan lpg tankıyla ilgili bilgi ve deneyimi olan var mı? Arkadan çarpmalı kazalarda güvenlikle ilgili herhangi bir sakıncası olur mu?
  15. ekinox

Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Tchibo'da satılan şeylerin fiyat-kalite oranı tatmin edici. Biz gömlek , eldiven , Yiğit için bot , küçük dürbün vs. aldık , çok memnunuz , tavsiye ederiz.

16. ekinox

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım Güle güle kullanın. Muayene süresi 2 yıla mı çıktı? Ben yeni duyuyorum bunu , her yıl değil artık , bu iyi bir haber..
  17. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Çok teşekkür ederim Kerim. Yiğit'in ilk tanışmada biraz tırsacağını tahmin ediyorum ama çabuk kaynaşırlar herhalde.
  18. ekinox

Cherokee ZJ 4.0 / 5.2 Genel Sorular

Ynt: Cherokee ZJ 4.0 / 5.2 Genel Sorular Arkadaşlar geçen hafta forumların birinde 93-98 arası zj lerin hangisinde ne farklılık olduğunu okudum ama hangi forumda okuduğumu hatırlayamıyorum şimdi. 2-3 gündür arıyorum fakat bulamadım , nerde olduğunu bilen ya da her ikisi de limited olan 97 ile...

19. ekinox

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008) Çok teşekkürler Zerrin Hanım. Yiğit iyi şimdi , çok istekliydi aslında , hem çamur banyosu seyretmek hem de Odin'le oynamak için çok heyecanlanıyordu ama bir dahaki sefere artık. Dediğiniz gibi Ankara grubu var artık...
  20. ekinox

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Çok teşekkürler , açtım görüştüm , cumaya görmeye gidebileceğim galiba.. sağol.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri