Arama sonuçlarınız

1. tilkikral

Satılık Jeep Grand Cherokee 5.2 1994 Sorunsuz.

hayırlı satışlar

2. tilkikral

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Allah müşterininde hayılrısını versin.
  3. tilkikral

2004 Cherokee 3.7 Mi? 2001 Mercedes Ml 320 Mi?

ML asfalt sürüşde yani şehir içinde Yumuşak bir sürüş sağlarmı ? Çok merak ediyorum... Asfaltta sert olmayan bir jip arıyorum.... Nissan xtrail 2.0 dizel kasaları , ml 320 kasa , hyundai santa fe 2.2 , toureg , volvo xc90 t5 serileri arasında kaldım :(

4. tilkikral

Xtrail 2.0 Dci & Grand Cherokee 2.7 Crd Mi ?

teşekkürler cevap için
  5. tilkikral

Nissan X-trail T31 Ön Vinç Uygulama

işcilik çok güzel olmuş bildiğin orjinal gibi

6. tilkikral

Xtrail 2.0 Dci & Grand Cherokee 2.7 Crd Mi ?

xtrail 2.0 dci kullanıyorsunuz sanırım, Konfor için ne dersiniz ? Süspansiyon sistemi sertmi yumuşakmı ? Teşekkürler

7. tilkikral

sizdeki benzin/lpg sanırım Peki hani ortalama aynı fiyatlara ml320 - ml55-ml dizel seriside bulunabiliyor ya siz hangi ml 'yi tavsiye edersiniz. Teşekkürler
  8. tilkikral

2001 üstü ml'ler için çok konfor testi yada yorumu edinemedim. Şimdiki aracım 2006 mitsubishi outlander açıkçası iyi araç ama koltukları rahat değil, amortisör sert ve içeri ses alıyor. Ml serilerinin konforu nasıldır. Yani şehir içinde bozuk yol yada sekmelerde araç süspansiyonu yumuşakmı ?
  9. tilkikral

Lasitklerim Çamur Veya Kar I Tutuyor

lastik tipinden veya ömrünü tamamladığından olabilir

10. tilkikral

Nissan X-Trail Alacağım.

Sert süspansiyonlu Outlander I 'den sonra yumuşak konforlu bir araç arayışındayken 2 farklı model arasında kaldım. Hedefim 70.000 TL civarına bu işi kapatmak :smiley: 1. 'si 2008 üstü Land Rover Freelander II dizel 2.2 motor 2. 'si 2008 üstü Nissan X-Trail 2.0 dCi Konfor olarak hangisi daha...

11. tilkikral

Land Rover Freelander II Test Sürüşü

İyi günler bende freelander II 2008-2010 olanlara yetiyor. Özellikler süspansiyon sistemi nedir ? Sert midir ? Suv yumuşaklığındamıdır ?
  12. tilkikral

Her Türlü At Ve Mt Lastİkler

offroad jant konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?

13. tilkikral

haklısınız... en iyisi takas değil de elinize para geçmesi. Rabbim hayırlı müşteriler nasp etsin
  14. tilkikral

:)
  15. tilkikral

Defender Düşünüyorum Yorumlarınız Önemli

çok tatlı bir hobi aracı olmuş

16. tilkikral

Flanş (spacer) Takılması Sonrası Balans Ayarı

Valla onu nasıl yapılır bilemedim, araç üzerinde balans yaptılar, yani tekerleri sökmeden olmadı, janta spaceri takıp sökerek balans makinasında yaptılar hatta ona göre kurşun ilave ettiler bu sefer bir tık azaldı ama hala titretiyor direksiyonu ve araç dalma yapıyor. (lastik Nokian Wr-D4 )
  17. tilkikral

Flanş (spacer) Takılması Sonrası Balans Ayarı

İyi günler, 2006 Mitsubishi Outlander aracıma Konya'da bir yerde aliminyum 3 cm flanş (Spacer) takarak lastikleri çamurluk hizasına aldım ama araca hem makine hem (aktif) yol balansı yapmamıza rağmen titreme geçmedi... Araç 110'u geçince direksiyon titriyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
  18. tilkikral

bilgi ve tecrübe paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

19. tilkikral

Kusura bakmayın başlığınızı kirtletmiş gibi oldum ... bu dizel kasalarmı daha konforlu ve çekişi iyidir. 2008 Nissan X-Trail 2.0 dCi 63.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 515010149 bu benzinli kasalarmı daha konforlu ve çekişi iyi olur 2008 Nissan X-Trail 2.0 64.950 TL Galeriden satılık...
  20. tilkikral

Ben araziye çıkmıyorum (en fazla şehir içinde derin kar ve çamur birikintilerine girer çıkarım :) ) Ben konfor yani yumuşak süspansiyon ve araç kabin sessizliği istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri