Arama sonuçlarınız

1. tahsin14

Tavsiye Edilmeyen Servisler

Merhaba Ankarada yaşadığım bir tecrübe sebebi ile böyle bir konu açtım.Umarım honda kullanıcıları bu foruma daha çok bakar. ALTAN ÖZKAN dan kesinlikle uzak durun.Ben Altan Özkanda motor ve kapak yapılmış bir RD1 CRV aldım.Sözüm ona motor garantili idi.Aldığımda iki hafta olmuştu motor...

2. tahsin14

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) mehmet bey elinize sağlık yeni tasarım şık olmuş.gelişmeleri takip ediyoruz.
  3. tahsin14

2000 Model Vitara Devir Saati Problemi

Ynt: 2000 Model Vitara Devir Saati Problemi açtığımız konu eskidi ama belki birinin işine yarar. 2000 model jlx aracımızın motor yıkandıktan sonra devir saati bozulmuştu.harici bir cihaz takmıştık.iki yıl kullandık bu esnada üç ustaya gösterdik tabi ustalarımız suzukiye yabancı olduğundan...

4. tahsin14

2005 Suzuki Grand Vitara

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara Cenk bey hayırlı satışlar aracınız çok güzel ,en çok tamponları hoşuma gitti.Bütcesine uyanlar için ideal
  5. tahsin14

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Bu güzel paylaşımlarınız için teşekkürler,Allah herkese nasip etsin.

6. tahsin14

93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir?

Ynt: 93 Vitara Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor. Sorun Ne Olabilir? Teşekkürler. Yeterli oldu. Direksiyon kutusundan kaçtığı görülüyor.Benim vitaranın direksiyon kutusunda az boşluk var onun için söktüreceğimde merakım o yüzden.

7. tahsin14

93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir?

Ynt: 93 Vitara Direksiyon Hidrolik Yağı Kaçırıyor. Sorun Ne Olabilir? Geçmiş olsun.Anlayamadığım yağ kaçıran ve tamir edilen pompa mı direksiyon kutusu mu.
  8. tahsin14

99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum Bence.... Bu kimin görüşü.Ben geçen sene uzunca bir süre aradım.Modeli ne olursa olsun 15 000 alındakilerin bir çoğuna kelepir diye yazıyorlar.Yani taban fiyatı gibi düşünün,bu arada model ve durumunu göz ardı etmeyin.İyi araç almak isteyenede ucuz araç...
  9. tahsin14

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Kamp alanını bilemiyorum ama Bolu merkeze saat 2 den beri yağmur yağıyor.Islak bir kamp olacağa benziyor.

10. tahsin14

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Tabi karar sizin.Ben kar-zarar hesabı yapmıştım.Yıllarca mavi antifirizli arabalara bindik.Ne aracımız dondu ne de bu tür şikayetlerimiz oldu.Ne kaybederim mavi antifiriz koyarsam diye düşündüm ve en azından bir olasılığı aklımdan çıkarmış olayım...

11. tahsin14

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Takip.Nolur nolmaz ::)
  12. tahsin14

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Merhaba Kadir Bey Bende vitara kullanıcısı olarak başıma gelenleri size yazayım.Bu arada İlhami ve Oğuz beyler benimde tecrübelerine güvendiğim ara ara başvurduğum arkadaşlar belirteyim.2000 Model vitarayı aldığımda kırmızı antifiriz vardı.Su eksiltme...

13. tahsin14

Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor.

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. ilaveten Abdullah beyin bahsettiği acartech harici hararet göstergesinden bende aldım.Bu cihaz ecuya giden kablodan okuyor,orjinal göstergeninde sağlamasını yapmış oluyor,artıları, set edilen ısıda sesli ikaz veriyor ki bu sayede hararet göstergesi...
  14. tahsin14

Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor.

Ynt: Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor. Merhaba arkadaşlar, Abdullah bey vitara konusunda uzman bir arkadaşımız,daha önce karşılaştığımız arızalarda bilgisine başvurduk.Sağolsun cevapsız bırakmadı.Burada dikkatimi çeken bir konu oldu,takip eden diğer arkadaşlara yanlış fikir vermesin diye...
  15. tahsin14

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Merhaba Bolulu olarak cevap vereyim.Amaç en düzgün yoldan boluya ulaşmak ise otoyolu 2. olarak ta d100 ü Boluya kadar kullanın bence.Başka yollarda da gelebilirsiniz oraya ama Yalovaya vapurla geçmek Boluya gelmek için gereksiz hatta ters bana göre.

16. tahsin14

SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI

Ynt: Suzuki Grand Vitara Yedek Parça Ve Bakım Fiyatları hikayeyi merak ettik,paylaşımlar kendi işini kendisi yapacak olanlar içinde fikir veriyor,konuyu güncel tutalım,ben şubat ayında yaptırdığım üst kapak contası fiyatlarını yazayım stone conta seti :300 sübap takımı16 ad: 200 işçilik :250...
  17. tahsin14

Satılık Vitara 1998 V6 2.0

Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0 ben de benim gibi yeni katılan arkadaşlara daha anlayışlı yaklaşılması taraftarıyım.Tmm öğrenmek lazım,bilmem dememek lazım ama e zaten forumda tanımı bile yeni üye.İnsan daha çok sıkışınca foruma geliyor sohbet herkesin ortak amacı değil,lütfen yapıcı olalım.
  18. tahsin14

96 MODEL SUZUKI VİTARA İÇİN ÖN CAM RÜZGARLIĞI ARIYORUM

Ynt: 96 Model Suzukı Vitara İçin Ön Cam Rüzgarlığı Arıyorum Merhaba Üye olduğum başka bir forumda Emrah arkadaşımız paylaşmış.Zekplast/Trabzon imali imiş 4 cam içinde varmış.Kargo yapıyorlarmış TEL : 0462 328 13 26 CEP: 0535 487 10 37 ENES OTO AKSESUAR ORHAN SALİH

19. tahsin14

suzuki vitara 1.6. jlx arıyorum 1998 den sonra

Ynt: suzuki vitara 1.6. jlx arıyorum 1998 den sonra İşin zor kardeşim.Aile aracı demişsin sonra suzuki jlx demişsin,tamam suzuki alınır ama maksat ne.Birde Bu Suzuki işi karışık .Temizini bulan, binen pek satmıyor.Satılık olan bir çok araçta masraflı oluyor.Bilen birinden yardım al derim.Üç...
  20. tahsin14

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Konuyu paylaştım, çünkü cihazın işlevi güzel. Bu gün kullandığımız araçların tümünde bulunması gereken ama ne hikmetse konulmayan sesli uyarı sistemi bu cihazda mevcut.Araca ,sürücüye,kullanım şartlarına göre set edilen alarm noktasına göre cihaz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.