suzuki vitara 1.6. jlx arıyorum 1998 den sonra

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilyildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,481

halilyildiz

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bi aile arabası almak istedim gönlüm suzuki vitara 1.6. jlx'e düştü önemle 2000 üstü düşünüyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim....5 kapılı..!

Etiketler
Ynt: suzuki vitara 1.6. jlx arıyorum 1998 den sonra

halilyildiz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bi aile arabası almak istedim gönlüm suzuki vitara 1.6. jlx'e düştü önemle 2000 üstü düşünüyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim....5 kapılı..!

İşin zor kardeşim.Aile aracı demişsin sonra suzuki jlx demişsin,tamam suzuki alınır ama maksat ne.Birde Bu Suzuki işi karışık .Temizini bulan, binen pek satmıyor.Satılık olan bir çok araçta masraflı oluyor.Bilen birinden yardım al derim.Üç kuruş fazla ver temizini al.

slm benim dayımda var bir tane 1999 model jlx vitara 2011 haziranda aldık arabayı aldığımızda bazı sorunları vardı araca orjinal parçalarla komple motor yaptırdık 25000 km oldu maşşallah her hangi bir sıkıntı yok...araç sahibindende ilan no 114808886 tavan hariç boyalı bir araç düşünürseniz bir bakın....dayım offroad falan bilmez aracı aldık alalı bir veya 2 sefer 4 çekere almıştır...satma sebebide sıfır araç niyeti var ondann.

halilyildiz' Alıntı:
slm, aracımı satıyorum, düşünürseniz, görüşelim...tamamen aile arabası, öyle kullanıldı, ilk alındığından beri bizde.....hoşçakal...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-1.6-jlx-5-kapi-orijinal-km-81.059-116542301/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler