Arama sonuçlarınız

1. S

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu İyi günler Sy Özden Büyük bir ilgi ile takip ediyoruz ve sonucu sabırsızla bekliyoruz. Size bol para, sabır, iyi ve yetenekli ustalar bulmanız dileğiyle Saygılar

2. S

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar İyi günler Paylaşım için teşekkürler
  3. S

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 İyi günler Sy Balcı Aracınız çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar

4. S

Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (19 Ocak 2014)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (19 Ocak 2014) İyi günler Sy Öz Çok güzel bir gezi olmuş , görseller gerçekten harika paylaşım için teşekkür ederim. Saygılar
  5. S

Salihli'de Gezilmesi Gereken Yerler

Ynt: Salihli'de Gezilmesi Gereken Yerler İyi günler Sy Kuş Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim Saygılar

6. S

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan İyi günler Osman bey Açıklamalı anlatım ve fotoğraflar için teşekkür ederim, kolaylıklar ve sabır dileklerimle Saygılar

7. S

Ankara-kazan- Pazar-karagöl Ve Orman Gezimiz 8 Aralık 2013

Ynt: Ankara-kazan- Pazar-karagöl Ve Orman Gezimiz 8 Aralık 2013 İyi günler Sy Balcı Paylaşım için teşekkür ederim.
  8. S

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri İyi günler Güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. Saygılar
  9. S

Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum İyi günler 2001 sonrası TD4 dizel olanları sorunsuz araçlardır,1,8 benzinli olanların kronik sorunları olduğunu bu sitede hep okudum. İyi ve bakımlı bir araç bulmanız dileğiyle Saygılar

10. S

Aranıza Yeni Katıldım :)

Ynt: Aranıza Yeni Katıldım :) İyi günler Aracı almadan bilgisayara bağlatıp aracın durumunu öğrenmenizde fayda var. Yetkili servise gösterirseniz sonra başınız ağrımaz. Saygılar

11. S

Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?..

Ynt: Ankara Land Rover Servisleri Hakkında ?.. İyi günler Ben Anıl oto dan çok memnundum ancak kapandı, Anıl otoda çalışan Yasin usta yeni dükkan açtı ben çok memnun kaldım. Telefon 05456430040 Saygılar Batuhan
  12. S

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 İyi günler Tugay bey Gümrük işlemleri sırasında ne aracımız arandı ne de araçtan indirildik.( Gürcistan dan çıkış Türkiye ye giriş süremiz 5-6 dakika sürmüştü) Türkiye de Gürcülerin çalışma izni almadan çalışmalarını engellemek için Türkiye de...

13. S

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 İyi günler Tugay bey Güzel ve özel gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Gümrük kapısında olanlar için üzüldüm,2012 mayıs ayında sarp sınır kapısından geçmiştim. Gümrük kapısına giriş ve çıkışım yaklaşık 6-7 dakika sürmüştü ve çok...
  14. S

Yaylalar'da Foto Safari...

Ynt: Yaylalar'da Foto Safari... İyi günler Sy Hoca Bu özel fotoğrafları bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygılar Batuhan
  15. S

gürcistan gezisi 15/06/2012

Ynt: Gürcistan Gezisi 15/06/2012 İyi günler Sy Kardelensema1 (İsminizi bilmediğim için) Aracın ruhsatı üzerinize olmadığı taktirde gümrük kapısından geçemezsiniz.(araç ruhsat sahibi yanınızda olması durumunda geçebilirsiniz) Araç ruhsat sahibi kişinin noter onaylı belgesi ve noterden gürcüceye...

16. S

Hepsi Aynı Anda Satılık Ya Da Ayrı Ayrı Da İsterseniz Olur...

Ynt: Hepsi Aynı Anda Satılık Ya Da Ayrı Ayrı Da İsterseniz Olur... İyi günler Emre bey Hayırlı satışlar
  17. S

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) İyi günler Alper bey Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar Batuhan
  18. S

Satılık Jeep Patriot

Ynt: Satılık Jeep Patriot İyi günler Sy İncirci Hayırlı satışlar

19. S

Patrol Sd33t (canavar)

Ynt: Patrol Sd33t (canavar) İyi günler Sy Ertanberk Aracınızı toplarken,kaliteli usta, bol sabır ve para dileklerimle Saygılar Batuhan
  20. S

Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye

Ynt: Land Rover Freelander 1 1.8 İ Vs Td4 Tavsiye İyi günler Sy Anıl Bulut 2002 ve sonrası olması daha uygun,2002 sonrasında motor Alman malı BMW otomatik şanzuman Japon malı. Vites olarak yarı otamatik (Triptonik ) almanız daha uygun olabilir.İstediğniz zaman düz, istediğiniz zaman otomatik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.