mrdnmz
Hilux N70
Herkese merhaba. Yaklaşık 2 senedir bindiğimiz, gözümüz gibi baktığımız aracımızı özel sebeplerden ötürü satmak zorundayız. Aracımız Opel Frontera 4x4 Low u olan full modeldir. Koltuk ısıtması dahi vardır ve faaldir. 3200cc V6 motoru 205 beygir üretiyor. Yıllık vergisi 1404TL. Diğer bir deyişle 6 aylık vergisi 702TL dir. KM si 119000 dedir ve ben aldığımda 93000 de idi.
Motor u 9000km önce ustam (Otec Opel in nezaretinde) Antalya General Motors ta sıfırlandı 7000 küsür TL ye faturası mevcuttur. Tüm bakımları (ki aksatmadık) Otec Opel de yapılmıştır isteyen arayabilir. İçimize sinmeyen birşey varsa hemen değiştirdik.
Km de kaç kuruş bilmiyorum ama 110TL gaz ile an az 280km şehir içinde gidiyor. Aracın normal halinde üzerinde olan ekipmanlar şöyle
Araç üstü çadır
Port bagaj
Sisler
bullbar
Lpg tankı (60lt)
Bizim küçük ıvır zıvırlarımız
Yani hafif bir araç değil.
Araç üzerindeki ekipmanları ayrı ayrı da satabilirim ancak gönül ister ki tam tadındayken benim gibi hevesli, istekli, özenli birine gitsin keyfini sürsün. Araca ilaveten istenirse 265/75/16 Cooper STT çamur lastikleri de verilebilir. Üzerinde daha 1000km de Yokohama Geolandar A/T var.
1-2 gün Gezenbilir deki dostlarımıza avans vereceğim sonrasında dış temsilcilikler de dahil heryere haber verip olabildiğince hızlı satışını gerçekleştirmem gerekiyor. Fotoğrafları biraz önce çektim.
Bir iki ufak not eklemek istiyorum olası sorulara karşı
TAKAS olabilir. Tek şart üzerine bir miktar nakit almam gerekiyor.
VADE OLMAZ.
ÇEK - SENET vs kabul edilmez ben ticari bir adam değilim anlamam da uğraşamam da. Hesapta parayı görürüm aracı veririm. Hep öyle oldu hep öyle olacak.
Fiyat 22,500TL pazarlık sünnettir ancak çok da fazla bir pay yok.
Aracımızın hikayesi de buradadır http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55608.msg639525#msg639525
Biz de bir süre hayal kurup güzel günleri bekleyeceğiz mecburen.
Sevgiler.
mrdnmz
Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz
Motor u 9000km önce ustam (Otec Opel in nezaretinde) Antalya General Motors ta sıfırlandı 7000 küsür TL ye faturası mevcuttur. Tüm bakımları (ki aksatmadık) Otec Opel de yapılmıştır isteyen arayabilir. İçimize sinmeyen birşey varsa hemen değiştirdik.
Km de kaç kuruş bilmiyorum ama 110TL gaz ile an az 280km şehir içinde gidiyor. Aracın normal halinde üzerinde olan ekipmanlar şöyle
Araç üstü çadır
Port bagaj
Sisler
bullbar
Lpg tankı (60lt)
Bizim küçük ıvır zıvırlarımız
Yani hafif bir araç değil.
Araç üzerindeki ekipmanları ayrı ayrı da satabilirim ancak gönül ister ki tam tadındayken benim gibi hevesli, istekli, özenli birine gitsin keyfini sürsün. Araca ilaveten istenirse 265/75/16 Cooper STT çamur lastikleri de verilebilir. Üzerinde daha 1000km de Yokohama Geolandar A/T var.
1-2 gün Gezenbilir deki dostlarımıza avans vereceğim sonrasında dış temsilcilikler de dahil heryere haber verip olabildiğince hızlı satışını gerçekleştirmem gerekiyor. Fotoğrafları biraz önce çektim.
Bir iki ufak not eklemek istiyorum olası sorulara karşı
TAKAS olabilir. Tek şart üzerine bir miktar nakit almam gerekiyor.
VADE OLMAZ.
ÇEK - SENET vs kabul edilmez ben ticari bir adam değilim anlamam da uğraşamam da. Hesapta parayı görürüm aracı veririm. Hep öyle oldu hep öyle olacak.
Fiyat 22,500TL pazarlık sünnettir ancak çok da fazla bir pay yok.
Aracımızın hikayesi de buradadır http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55608.msg639525#msg639525
Biz de bir süre hayal kurup güzel günleri bekleyeceğiz mecburen.
Sevgiler.
mrdnmz
Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz