Arama sonuçlarınız

1. P

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Otomatik vites şart demezseniz 2006 sonrası 3 kapı 1.6 GV Suzuki almanızı önereceğim. Araç tarif edilemeyecek kadar kullanımı güzel bir araç. Küçük de değil üstelik. Bayram tatilinde 4 büyük kişi 4 adet valiz ve çok sayıda torbalarla köye gittik...

2. P

Suzukiye Bridgestone A/t Lastik

Ynt: Suzukiye Bridgestone A/t Lastik Yeni lastiklerle yaklaşık 500 km kadar yol yaptım son iki haftada. Önceki H/T lastikler ile yeni A/T ler arasında çok bir fark hissetmedim. Otoban gibi kaymak asfaltta, insana rahatsızlık vermeyecek ölçüde titreme yapıyor ama bölünmüş veya gidiş geliş...
  3. P

Başka Bir Şehirden Araç Getirtme

Ynt: Başka Bir Şehirden Araç Getirtme Alım için şart koşun, aracı satıcı getirsin İzmir'e (masraflar size ait olmak üzere tabii). Bunu sağlamak pek kolay olmayacaktır ama karşılıklı güveni oluşturduğunuzda yapılabiliyor.

4. P

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? Aracın maksimum hızı 142 km. ( 2013 model 1.7 enjeksiyonlu 61 kw güç olanlarda) Niva iyi araç ama asfalt kullanımı dışında.
  5. P

Balıkesir Kaplıca Turu Hk.

Ynt: Balıkesir Kaplıca Turu Hk. Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Ben size iki ayrı yer tavsiye edeceğim. Birgi kasabası (Ödemiş'e bağlı olan). Burada pansiyonlar var konaklamak için. Ev yemekleri yapan lokantasında küp kebabı ile pilav ve sonrada ev baklavasını yemek lazım ( sandaviç kola...

6. P

Muayenede Fren Testi...

Ynt: Muayenede Fren Testi... Benim Suzukinin geçen ay sonundaki muayenesinde, teknisyen bahsedilen tekerlekli çelik rampaları zor zahmet ite kaka getirdi ve arkaların her ikisinin ön tarafına guya yerleştirdi. Oturdu direksiyona önleri yerde dönen silindire getirdiğinde arkalar zımbırtılara...

7. P

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. Benim suzuki yeni kasa 3 kapılı olanlardan. Bunların otomatiği yok. Manuel olmasından dolayı hiç sıkıntı duymadım. Memnun olup olmadığımı sormuşsunuz, tek kelimeyle mükemmel bir araç. Her yola ve şarta uygun. Lpg hiç takılmadı, az yol yaptığım için taktırmaya...
  8. P

Ynt: Suzukiye Bridgestone A/t Lastik İyi temennilerinize teşekkür ederim. Bir hata yapmışım onu düzelteyim bu arada. Lastik 684 değil 694 müş. Yani tam olarak baştan yazarsam Bridgestone 225 70 R16 A/T 694 102S .
  9. P

Aracımın üzerindeki lastikler orjinal lastikleriydi, dişleri iyiydi ancak hamur ömürlerini tamamlamışlardı. Bu gün lastik bakmaya gittim. Gene aynı lastiklerden takayım niyetindeyken bayinin yönlendirmesi etkili oldu ve Bridgestone Dualer A/T 684 tip lastikten taktırdım. Lastiklerde made in...

10. P

30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası 2007 Suzuki gv 3 kapı araca bir yıldır biniyorum. Araç manuel. Evdekiler otomatik değil diye hiç heves etmemişlerdi benimde canıma minnetti bu durum ( otomatik binek 2. aracımız var). Evlat İtalyanın dağlık...

11. P

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Önceki gün Ege Cansen Hürriyet gazetesindeki köşesinde bu konuya değinmişti. Özet olarak; koltuk sayısının üzerinde durmanın alemimi var diyordu. Bugün vizeye gittim koltuk sayısıyla hiç ilgilenmediler ve sorunsuzca verdiler vizeyi. (suzuki g.v. 3 kapı-...
  12. P

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Geçen sene bugün bu saatlerde noterde arabanın satışını almış ve hemencecik arabaya binerek İzmir'e dönüş yolculuğuna geçmiştim. 2007 model 1.6 cc 106 beygir gücündeki bu küçük dev ile geçen bir yılı değerlendirdiğimde mutluluk ve huzur var diyorum. Kalabalık bir aile olmamamız sebebiyle hacim...

13. P

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Yediğiniz içtiğiniz helal hoş olsun sayın enverdede, anlattıklarınız ve izlettirdikleriniz bize yetiyor...Sağolun.
  14. P

1,6 Grand Vitara Gaz Yemiyor.lütfen Yardım

Ynt: 1,6 Grand Vitara Gaz Yemiyor.lütfen Yardım Ankara yolundan İzmire doğru gelişte Batı Anadolu çimentoyu geçince sağ tarafta göreceğiniz yetkili serviste Suzukileri iyi tanıyan bir arkadaş var.( Servisin ismi Özdemirler- yetkilinin ismi Kubilay bey - bende bu sitede öğrenmiştim kendisini)...
  15. P

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Çok keyfli sizi takip etmek... Gezmek neymiş köyde oturmak varken derim hep ama karavanmı edinmeli acaba diye düşündürür oldunuz.

16. P

Hangi Xantia

Ynt: Hangi Xantia Sayın yiğito, Citroen markası, bilhassa benim gibi yaşı ileride olanların imrendiği arabalardandır. 1994 yılında bayilik teşkilatını Türkiye çapında kurması üzerine sıfır bir ZX almıştım. 1.8 motorlu 103 beygirlik bu araca tam 10 yıl bindim, mükemmel bir arabaydı. O dönemde...
  17. P

4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 4 X 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Cevabı yeni farkettim. Teşekkürler. Sağlıklı hava basıncı kontroluydu öğrenmek istediğim, en kısa zamanda digital bir ölçme cihazı alacağım.
  18. P

Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır?

Ynt: Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır? İyi olan ayağı yorgana denk uzatmaktır. Aza kanaat...

19. P

Lada Niva Almadan Önceki Sorularım

Ynt: Lada Niva Almadan Önceki Sorularım Son 10-15 yılın binek arabalarına alışmış bir kişinin, Niva ile asfaltta mutlu olması zordan öte. Ben bunu denedim öğrendim, onun için size aman mutlaka bir kere kullanın dedim. Grand Vitara 3 kapıya geçtim, sıfır sorunu yakaladım. Her yerde, her koşulda...
  20. P

Lada Niva Almadan Önceki Sorularım

Ynt: Lada Niva Almadan Önceki Sorularım Size şunu tavsiye edeceğim : Alacağınız hangi araç olursa olsun mutlaka bir kere direksiyona oturup hiç değilse 5-10 km. kadar yol yapın sonra karar verin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri