Arama sonuçlarınız

1. cannnn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Kış gelmesiyle lastıkilerde geldi tabi suv tipi marshall marka

2. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı Ben hala sokemedim zenon a gecicem ama gecemiyorum o davlumbazlar vakumlu mu degil mi sokunce geri oturcak mi kasma yapar mi aklimda deli sorular yani :Dd
  3. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Vallahi yeni symbolu gordugumde benim de aklima gelmisti. Olursa mukemmel olur ve yeni dacia duster gorucuye cikti ayni kasa makyajlanmis ama yeni led gunduz farlari vs cok guzel:)))

4. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? En kisa zamanda yollara donersiniz insallah :)
  5. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bugun cam filmini sokturdum ceza yedim cam filminden bu ara agir cevirme oluyo catir catir yazdi

6. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Gecmis olsun ne gibi sorun oldu bende de var aks başlari otuyor donuslerde bikac bayiye sordum kimse bu sorunu yasamamis bana ozel mi anlamadim. Ustelik cukurlardan yoldaki logar kapaklardan bile kacarim hala arastirmaktayim

7. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Efsane gule gule kullan abi :))
  8. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Look paket görünümü için ön ve arka tampon gri ye boyandı.Yan kapı altlarını boyamadık farkımız olsun diye :D
  9. cannnn

Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Hayırlı olsun kokpit ışıklarıylada uyuşuyor süper maşallah :)

10. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

11. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Vallahi düşünmedim degil açık yeşil bile düşündüm beyazla tatlı durur diye ama stop lambaları kırmızı olunca renk kombinasyonu olsun diye böyle yaptım :D
  12. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? FRENCH_duster Yan aynalar gövde rengine boyandı Spoıler Arka duster yazısı olan bölgeye parlak siyah(piano black) uygulandı kampana ve kaliper (frenler) kırmızıya boyandı dacia duster adventure paketi gibi çeki demirleri kırmızaya boyandı vs.

13. cannnn

ABS sesi..?

Ynt: Abs Sesi..? Duster Da Oluyor Bazen Benim Başımada Geldi Tutmuyor Sanki Ama Geçen Gün Kız Fırladı Önüme Pedala Köküne Kadar Bastım Gayette İyi Durdu Ara Sıra O Olay Oluyor...ek Olarak Renault Abs Sistemi Hassas Frene Basarken En Ufak Taş Çukurda Bile Abs Devreye Giriyor Veya Sizin Başınıza...
  14. cannnn

Yol Sesi Yalıtım vs.

Ynt: Yol Sesi Yalıtım Vs. Vallahi Ben Uyguladım Pütür Boya Hem Görüntü Hemde Ses Bakımından Azda Olsa Bi Etkisi Oldu Bu Yaz Bir Kat Daha Atmayı Düşünüyorum
  15. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yazılımın Hp Artışına Hiç Katkısı Yoktur Sadece Bilgisayarda Kagit Üzerinde Öyle Gösteriyor.sadece Abilerimizinde Dedigi Gibi Vites Aralıklarını Toparlıyor Daha İyi Tork Alıyosun...duman Atma Vs Olayların Olması Kötü Tabi Güray Abimin Yakıtı...

16. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? antalyalı bey aracınız hayırlı olsun hayırlı sürüşler :) bu üretilen bu dusterların en çok sevdigim degişikligi jant rengi olmuş çok alımlı duruyor :)
  17. cannnn

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

Benim haberim yok tu bu etkinlikten yada gormedim kusura bakmayin oyle az gelmesi iyi olmamis
  18. cannnn

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

Bu konu hava da kaldi sanki ortak maatbaci bulmak gerek anlasmamiz gerek vs. Onun yerine yapilan en guzel sticker i tshirtlere bastirabiliriz artik heryerde flash bellek veya cd icinde ureticiye verdin mi iki gunde tshirte o basiyor ilerde bulusma olursa herkes o tshirtleri giyebilir :))

19. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Guzel olmus elinize saglik:)
  20. cannnn

DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!)

Ynt: DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!) elinize saglık faydalı bir paylaşım oldu :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.