Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Tanıdım kardeşim :) Aslında ilk olarak benimde aklıma gelen buydu. Çelik flanşlardan olmaz dediler. Amerikan Jeep forumlarına da baktım, bilya dağıtımı hakkında pek birşey bulamadım. Araştırmalarım devam ediyor.

2. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Eveeet, uzun zamandır aracımla ilgili bir gelişme paylaşmamıştım. Son iki - üç aydır yaptığım bir kaç işlemi ve faydalarını sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında yazacağım bilgiler , bir çok arkadaş için sıradan ve bilgi yerine "tekrarlama" olarak...
  3. izrafeel

Ruhsat Yenileme

Ynt: Ruhsat Yenileme Abi sonsuz saygılar. Teşekkür ettim

4. izrafeel

Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu

Ynt: Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu Makaslara eğim vermek geçici bir yükseklik sağlar. VE MAKASLARIN MUKAVEMETİ DÜŞMÜŞ OLUR. En iyisi biraz pahalı olanı Yükseltme kiti ve Kupa takozlarından en fazla 1 inç yükseltme seçeneği. Bunların dışında elbette toplamda 1000 tl yi geçmeyecek yükseltme...
  5. izrafeel

Cj 5 Arka Aks Full Floating

Ynt: Cj 5 Arka Aks Full Floating bizim ön standart oran. Arkanında tutması gerekiyor. Şimdi arkayı 39/8 e çevirsek, ( ayna mahrutini kastediyorsunuz sanırım ) ön tarafın da çevrilmesi gerek. ben daha çok aceba elimdeki full folating yapamazmıyım diye düşünüyorum.

6. izrafeel

Cj Kullananlar Tavsiye Lazım

Ynt: Cj Kullananlar Tavsiye Lazım Ünal abi geçmiş olsun.

7. izrafeel

Ynt: Cj Kullananlar Tavsiye Lazım Patron sende de ne kaynak varmış :)
  8. izrafeel

Ynt: Cj Kullananlar Tavsiye Lazım Merhaba; Arıza olur , olmaz değil. Ama aracı iyi tanımak, dinlemek ve ihtiyaçlarını görünce ertelememek yolda kalmayı engeller. Yürüyen ve motoru sağlam olması, elektrik tesisatının da akabinde iyi olması seni bir çok arızadan kurtarır. 1.6 CJ kullanmadım...
  9. izrafeel

Ynt: Cj 5 Arka Aks Full Floating Hadi ama birileri birşey mutlaka biliyordur; Emin Abi? Ünal Abi ?? Yılbaşı diye girmiyormusunuz yoksa :)

10. izrafeel

Merhaba Arkadaşlar; '79 model CJ5, standart arka aks takımına Full Floating işlemi yaptırmak ne kadar mantıklıdır? Tam olarak Full Floating nedir? Ortalama maliyeti nedir? Araca ne kadar katkıda ve zararda bulunur? Bilen ustalarımız, üstadlarımız cevaplarsa sevinirim :)

11. izrafeel

Cj 5 Edinmek

Ynt: Cj 5 Edinmek Merhaba, CJ'nin ucuz bir zevk olduğunu söyleyemeyiz. Yine de aylık kazancına göre pahalı veya ucuz kavramı değişiklik gösterir. CJ'ye iyi bakarsan seni her yönden tatmin edecek bir araç. Gezeme de yapmaz, frenleri de iyi tutar, uzun yolda da yormaz. Ama dediğim gibi sen ona...
  12. izrafeel

Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum

Ynt: Trabzonlu Off Roadçuları Arıyorum Merhaba. Ordu da ilgili arkadaşlar tanıyorum. Facebook'ta Jeep CJ grubu var. Onun admini Ordu / fatsalı.

13. izrafeel

Arkadaşlar Detroit Locker Nedir Bilgisi Olan Yardım Edebilir Mi?

Ynt: Arkadaşlar Detroit Locker Nedir Bilgisi Olan Yardım Edebilir Mi? Differansiyel kilididir. Detroit markasını sanırım. Dana 30'a olur mu bilinmez. Uyanıda var uymayanıda. Detroit Locker hakkında model veya tipi hakkında bilgi yazarsanız daha çok bilgi verebilirim.
  14. izrafeel

Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum

Ynt: Cj İçin Wrangler Tamponu Yaptırmayı Düşünüyorum Evet, kullanılan bir tampon çeşidi. Fena da durmuyor hani :)
  15. izrafeel

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek abi hangi araç bir de ben görsem bilsem :)

16. izrafeel

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 Abi sanki arabaya biraz fazla yüklenmişler ;)
  17. izrafeel

Cj'ye Lpg ;)

Ynt: Cj'ye Lpg ;) Abi o zaman LPG kullanmamak daha mı hayırlıdır ??? Bu şekilde de benzinin maliyetine yetişemiyorum. E şimdi benzinden tasarruf edelim, LPG taktıralım ama motorumuz 10 yıl gidecekse, 5 yıl olsun zaten istemem. Uzun dönemde hesaplandığında ve LPG'nin motora verdiği zarar, LPG...
  18. izrafeel

Cj'ye Lpg ;)

Merhaba Arkadaşlar, abilerim , kardeşlerim; Bu forumda LPG konulu çok konu var :)) Biliyorum. Ama bir de benim için cevap yazsanız :)) 4.2 Motora LPG taktıralım mı ??? Motora zararı ne olur ??? Nasıl bir LPG tercih edilmeli? Ve kimisi çift beyin felandan bahsediyor. Bu ne denli doğrudur? Hadi...

19. izrafeel

Aracımın M38a1 Olduğunu Öğrendim :)

Ynt: Aracımın M38a1 Olduğunu Öğrendim :) Aracı BOzok polyesterden beri takip ediyorum. Güzel araç.Maşallah.
  20. izrafeel

Cj5 Yenilemek

Ynt: Cj5 Yenilemek Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Tay gibi dursun elbette, ama o görüntüyü elde etmenin iki yolu var. Birincisi alt yapıya önem vermenden krom parçalar ve boya atarsın biter. Görüntü iyidir ama hadi bir gezelim derlerse sıkıntı olur. İkinci yol ise önce alt takımlardan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.