Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım 17.000 km'de 20binde ilk bakımı daha ilk bakıma girmedi yaşadığım bir olayı sizle paylaşmak istiyorum. genelde hep shell'den mazot alırım dün petrol ofisinden denk geldi ordan aldım 100liralık ogün hiçbişey yoktu 60 km yolu rahat bir şekilde yaptım. bugün tekrar yolculuğa çıktığım esnada...
Ynt: ESP ve ASR şart mı??
tespitiniz doğru kahve espli ama kapalı halde siyahta esp siz ancak doğru olmayan bi nokta var oda pilotun aracı takla atmaktan kurtardığı. siyah duster sınırları sonuna kadar zorlamış zaten bikere girdiği açıdan çıkarken sağa kıvırmayı biraz geç uyguluyor...
ben paylaştığım vidyoda duster'ın esp ye otomatik girdiği biyer görmedim şahsen esp si olupta youngsun'un dediği olaya şahit olan varmı içimizde acaba bizimle bu bilgiyi paylaşabilirmi?
ümit bey ben aracımı haziran ayında aldım ve alışım çok gariptir doğrusu gezmek maksatlı bi şehre gittim can sıkıntısı ile plazayı dolaştım gördüm ve aldım alışımda çok ilginçtir aldığım paket tamamen tesadüf oldu sadece o vardı onu aldım eğer esp deri döşeme falan...
Ynt: Müthiş Mercedes G Reklamı
çok reklam kokan hareketler olmuş tamam aracın arazideki başarısından herkes tatminkar ama bukadar alaycı bir yaklaşım küçük markaların yapçağı iş mersedese bence hiç yakışmamış gerçek bir arazi seyri yaşatıp insanın kanındaki adrenalini tetikleyen bir reklam...
murat bey gerçekten merak ettiğim ve esp ile çamurda tecrübe yaşamadığım için soruyorum benim aracımda esp yok ve sizin bahsettiğinize göre esp çamurda ve tırmanmada kapatılması gerekiyor bunun sebebini öğrenebilirmiyim aynı arazide aynı yerden 2 kere geçip bi esp li...
ben duster'ın esp ye ihtiyacı olduğu yere henüz rastlamadım aracı sert kullanan ve sürekli drag ve rolling yapan biriyim yüksek hızda ciddi makaslara girdiğim oldu. aracı auto moda almak yeterli geldi hersefer. bazı testlerde yaptım kendi çapımda bir viraja 4x2 modda...
Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü
kaner bey merhaba konuda epey süre geçmiş oyüzden soruyorum chip'ten sonra 180i geçmeyi geçen süre zarfında denedinizmi? 2.olarak bilek gibi kara duman atma problemi yaşadınızmı kaner bey? 3.olarak bu duster'da sid305 ecu mu sid 306mı var...