Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Dacia sahipleri acil yardım

aracım 17.000 km'de 20binde ilk bakımı daha ilk bakıma girmedi yaşadığım bir olayı sizle paylaşmak istiyorum. genelde hep shell'den mazot alırım dün petrol ofisinden denk geldi ordan aldım 100liralık ogün hiçbişey yoktu 60 km yolu rahat bir şekilde yaptım. bugün tekrar yolculuğa çıktığım esnada...

2. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? tespitiniz doğru kahve espli ama kapalı halde siyahta esp siz ancak doğru olmayan bi nokta var oda pilotun aracı takla atmaktan kurtardığı. siyah duster sınırları sonuna kadar zorlamış zaten bikere girdiği açıdan çıkarken sağa kıvırmayı biraz geç uyguluyor...
  3. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? ben paylaştığım vidyoda duster'ın esp ye otomatik girdiği biyer görmedim şahsen esp si olupta youngsun'un dediği olaya şahit olan varmı içimizde acaba bizimle bu bilgiyi paylaşabilirmi?

4. DuSTeRo

Duster Kar Zinciri

Ynt: Duster Kar Zinciri kesinlikle doğru bir tespit
  5. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? ümit bey ben aracımı haziran ayında aldım ve alışım çok gariptir doğrusu gezmek maksatlı bi şehre gittim can sıkıntısı ile plazayı dolaştım gördüm ve aldım alışımda çok ilginçtir aldığım paket tamamen tesadüf oldu sadece o vardı onu aldım eğer esp deri döşeme falan...

6. DuSTeRo

Müthiş Mercedes G Reklamı

Ynt: Müthiş Mercedes G Reklamı çok reklam kokan hareketler olmuş tamam aracın arazideki başarısından herkes tatminkar ama bukadar alaycı bir yaklaşım küçük markaların yapçağı iş mersedese bence hiç yakışmamış gerçek bir arazi seyri yaşatıp insanın kanındaki adrenalini tetikleyen bir reklam...

7. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? murat bey gerçekten merak ettiğim ve esp ile çamurda tecrübe yaşamadığım için soruyorum benim aracımda esp yok ve sizin bahsettiğinize göre esp çamurda ve tırmanmada kapatılması gerekiyor bunun sebebini öğrenebilirmiyim aynı arazide aynı yerden 2 kere geçip bi esp li...
  8. DuSTeRo

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü kaner bey uygulama ücretini burdan yada pm olarak rica edebilirmiyim
  9. DuSTeRo

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? ben duster'ın esp ye ihtiyacı olduğu yere henüz rastlamadım aracı sert kullanan ve sürekli drag ve rolling yapan biriyim yüksek hızda ciddi makaslara girdiğim oldu. aracı auto moda almak yeterli geldi hersefer. bazı testlerde yaptım kendi çapımda bir viraja 4x2 modda...

10. DuSTeRo

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü kaner bey merhaba konuda epey süre geçmiş oyüzden soruyorum chip'ten sonra 180i geçmeyi geçen süre zarfında denedinizmi? 2.olarak bilek gibi kara duman atma problemi yaşadınızmı kaner bey? 3.olarak bu duster'da sid305 ecu mu sid 306mı var...

11. DuSTeRo

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bridgestone mt 673 öneririm 225/75R16 tabi aracınızı yükseltmek kaidesiyle
  12. DuSTeRo

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi teşekkürler Ümit Erkan

13. DuSTeRo

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  14. DuSTeRo

Dacia Duster Double DIN teyp uygulaması.. yaptık oldu :))

Ynt: Dacia Duster Double DIN teyp uygulaması.. yaptık oldu :)) aracın orjinalliği epey bozulmuş ama başarılı bir uygulama
  15. DuSTeRo

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 8000k xenon ve turuncu park

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.