Arama sonuçlarınız

1. mustafa_ozguven

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. içerideki masa gördüğünüz gibi yandan sürülerek takılmıyor. yukarı doğru 1o cm kaldırdıktan sonra o kızaktan kurtuluyor. takarkende 10 cmlik açı ile yaklaştırıp içine sokuyorsunuz.çok basit, sağlam ve kullanışlı bir montaj aparatı.

2. mustafa_ozguven

polis bir çok kez durdurdu ama bir sorun yaşamadım. bişey diyeceklerinide zannetmem
  3. mustafa_ozguven

beğenmenize çok sevindim. zaten bende vergi sigorta gibi masraflardan dolayı böyle bir girişimde bulundum. 1-1,5 sene kadar bu araçla deneyimde bulunacağım. baktım ki karavan hayatına adapte olabiliyoruz bende PSA grubu 15m3 araç alıp onu karavana cevirme niyetindeyim.yurt dışına çıkmakiçin...

4. mustafa_ozguven

sizin yorumlarınıza takip ettiğim konularda denk gelmiş ve hep beğenmişimdir. hoşunuza gitmesine çok sevindim, teşekkür ederim.

5. mustafa_ozguven

teşekkür ederim, sizin aracınızda güzel ve kullanışlı gözüküyor.şimdilik şarj açısından bir sıkıntı yaşamadım, gayet verimli çalışıyor sistem. zaten sadece geceleri konaklama esnasında aydınlatmada kullanıyorum.
  6. mustafa_ozguven

Peugeot Boxer 2014 Karavan Dönüşümü

hayırlı olsun, aracınız baya guzel ve temiz. merakla takip ediyorum.
  7. mustafa_ozguven

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

teşekkür ederim, ilk konaklamada göreceğiz artı ve eksileri...

8. mustafa_ozguven

evet 185 olan kısım arkadan öne doğru
  9. mustafa_ozguven

Sizin evdeki yatağı bilmiyorum ama sitandart çift kişilik yataklar 150 x 200 cm olur. Benim aracın içine yaptığım yatağın genişliği 155 cm uzunluguda 185 cmdir. Yani sitandart yataklardan çok az küçüktür. Resimlerde yastıklar yanda durduğu için sizi şaşırtmış olabilir. İki kişi çok rahat...

10. mustafa_ozguven

Benim boyum 1.75 cm. Aracın içine yaptığım yatağın genişliği 1.55 cm. Uzunluğu ise 1.85 cmdir. Yani sitandart evdeki çift kişilik yataklardan çok az küçüktür. Resimlerde yastıklar yanda durduğu için siz öyle yaptığımızı zannetmiş olabilirsin.
  11. mustafa_ozguven

teşekkür ederim, fikriniz gayet mantıklı. artık ufak tefek konaklamalarda ve kullanımlarda eksikler meydana çıkacak. ona göre değişiklikler yapacağım. sizin tavsiyenizi hemen harekete geçip uygulayacağım..
  12. mustafa_ozguven

kısa bir aradan sonra lavabo ve batarya işinide bitirdim. Yapacak başka bişey yok gibi gözüküyor. Ufak çaplı kamplar yaptıktan sonra eksikler ortaya çıkar herhalde...

13. mustafa_ozguven

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

Kolay gelsin, hızlı bir başlangıç olmuş..
  14. mustafa_ozguven

Bir Çekme Karavan Doğuyor

Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Güle güle kullanın
  15. mustafa_ozguven

Sahibinden sitesinden aldım 90 liraya. Çok sağlam ve kullanışlı, masa sabitleme aparatı diye geçiyor.

16. mustafa_ozguven

lavabo dolabı çalışmalarına başladım. İçeri bir masa ve dışarıya da bir masa yaptım. Evye ve muslukta aldım mı tamamdır
  17. mustafa_ozguven

Sırada lavobo dolabı var. Onuda bitirdim mi güzel olacak inşallah.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.