Sahibinden sitesinden aldım 90 liraya. Çok sağlam ve kullanışlı, masa sabitleme aparatı diye geçiyor.icerdekı masanın baglantı aparatı nedır yakın foto yada adını verebılırmısınız
teşekkür ederim, fikriniz gayet mantıklı. artık ufak tefek konaklamalarda ve kullanımlarda eksikler meydana çıkacak. ona göre değişiklikler yapacağım. sizin tavsiyenizi hemen harekete geçip uygulayacağım..Ellerinize sağlık. Güzel görünüyor.
Bir konuda dikkatinizi çekmek isterim. Lavabo yada tezgah kullanılırken kokpit tarafına su veya başka bir malzemenin dökülmesini önlemek için bariyer amaçlı bir parça faydalı olabilir.
Karavanım ve tecrübem yok, sadece fikir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim boyum 1.75 cm. Aracın içine yaptığım yatağın genişliği 1.55 cm. Uzunluğu ise 1.85 cmdir. Yani sitandart evdeki çift kişilik yataklardan çok az küçüktür. Resimlerde yastıklar yanda durduğu için siz öyle yaptığımızı zannetmiş olabilirsin.Benimde dikkatimi çekti
Uyurken bazen ayaklarımızı kıvırıp yan yatarız
Ancak tüm gece böyle yatmak pek keyifli olmaz
Nereden biliyorum?
Denedim de ondan,bir süre sonra ayaklarınızı uzatmak isteyeceksiniz,bacaklarınız ağrıyacak
Bunu evde deneyebilirsiniz
1.40 cm uzunlukta bir yatak yapın ve bir gece uyuyun
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin evdeki yatağı bilmiyorum ama sitandart çift kişilik yataklar 150 x 200 cm olur. Benim aracın içine yaptığım yatağın genişliği 155 cm uzunluguda 185 cmdir. Yani sitandart yataklardan çok az küçüktür. Resimlerde yastıklar yanda durduğu için sizi şaşırtmış olabilir. İki kişi çok rahat yayılmaktadır. Ancak yatakta otururken benim saçlarım tavana hafiften değiyor. Yatak kısmını biraz daha alçak yapsam daha iyi olurmuş.Bu ölçüde bir yatakta ben rahat yatamıyorum. İlle tam boy olmalı benim yatağım.
Selamlar.
evet 185 olan kısım arkadan öne doğruFotoğraftan gözümüz yanılıyor demek ki. Ben bu aracın bu yatağı yanlamasına yerleştirecek kadar geniş olmadığını sanıyordum. 155x185 ise uygundur tabii ki... 185 olan taraf aracın uzunlamasına olan tarafı mı? Arkadan öne doğru yani?