Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
1999 honda crv aracım var.araç 5 veya 10 km hızla giderken frene azıcık dokununca abs yi devreye alıyor hemen.Ama kayma filan yoyk.Olması imkansız zaten çünkü hem hızım çok yavaş hem de frene çok yumuşak basıyorum.Aracı yeni aldım ve tam tanımıyorum.Bu normal bir durummu.yoksa...
Ynt: acil yardım
Arkadaşlar olayı çözdüm.Gittim 350 Tl ye immoyu söktürdüm bi elektrikçiye.Sonrada ertesi gün gittim ve aracı sattım galeriye.Honda crv ile takas ettim.Alırken servislere baktırmama rağmen aldığım günden beri bıktım bu lanet arabadan.Bir daha alırsam top olayım davul...
arkadaşlar 99 freelander 1.8 i var.Aracım geçende elimde orjinal kumanda olmasına rağmen immoblizer i devreye soktu.Kumanda arızalı diye servisten yeni kumanda aldım kabul etmedi araç kumandayı.Beyne girip immo yu açıyoruz araç çalışıyor 5-10 dk sonra tekrar devreye giriyor çalışmaz...
selam arkadaşlar
99 1.8i freelander var.Ancak geçen aracı bi boğdurdum çalıştırmaya çalışırken immoblizer devreye girdi canıma okuyo.Aracı çalıştıramıyorum.Bu boğulma normalmi neden yapar.Boğulunca ne yapmalıyım.
Olay Şöyle oldu.Aracı çalıştırdım.hemen kapatmam gerekti yaklaşık 5 sn içinde.Bi...
selam arkadaşlar
kaloriferi açınca hava gelmiyo denilebilir.Çok az geliyor.Polen filtresi tıkalı olabilir diye aklıma geldi.Yeri nerededir bilen varmı.
Ynt: Aracın Yağı çamurumsu neeni nedir
conta yanmış muhtemelen.Tahmini masraf 2000 i bulur.Aracınızı kullanmadan acilen yaptırın.Yoksa çok pişman olursunuz
selamlar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.1999 freelander 1.8 im var.Ancak üst kapak contası ve krank keçelerini değiştirmem lazım.nerede yaptırabilirim.Maliyeti ne olur fikri olan varsa sevinirim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılar
selamlar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.1999 freelander 1.8 im var.Ancak üst kapak contası ve krank keçelerini değiştirmem lazım.nerede yaptırabilirim.Maliyeti ne olur fikri olan varsa sevinirim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılar