Arama sonuçlarınız

1. A

96 MODEL GRAND CHEROKEE ÇEKİ DEMİRİ SATILIKTIR

Arkadaşlar merhaba Yeni aldığıö aracımın çeki demiri satılıktır. İlgilenlerin bilgisine Fiyatı : 500,00 TL.

2. A

TELSİZ MODELİ ÖNERİLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Arkadaşlar Amatör olarak aracımda off-road sırasında telsiz kullanmak istiyorum. Bu amaçla aşağıdaki markayı önerirmisiniz ? Midland ALAN 48 Plus Multi B Halk Bandı CB AMFM Veya başka marka önerirmisiniz
  3. A

YARDIM RİCA EDİYORUM

Değerli arkadaşlarım. Off-Road ortamında haberleşme amaçlı aracıma bir telsiz almak istiyorum. Lakin her hangi bir sınava dahil olmadan veye bir sertifika , belge olmadan aracımda telsiz kullanabilirmiyim ? Kullanabilir isem hangi model olması gerekmektedir. yardımcı olursanız memnun olurum saygılar

4. A

Digital Kompakt Makineler Konusunda Yardım

Şahsım şu an Panasonic Markasının DMC-FX33 makinasını kullanıyorum. Ama artık ihtitaçlarıma cevap verememektedir. Profesyonel fotoğrafçı değilim lakim, Görüntüyü yakınlaştırması ( 1-2 km mesafeyi net yaklaştırması ) Görüntü Kalitesi ( Çözünürlüğü görüntü ufalsa bile bozulmayacak şekilde )...
  5. A

Off Road için Hangi Suzukiyi Önerirsiniz?

Son olarak Oğuz bey Aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz. Dayanıklılık, Arazi koşullarının altından kalkabilecek modifiyeye gelebilecek kriterler dikkate alındığında . Sizin bu işi ve araçları iyi tanıyan biri olarak sizin bu noktada ki son kararlarınız bana ışık tutacaktır. Tekrar...

6. A

Satılık - 2000 Model - Suzuki JLX ( Offroad Donanımlı)

Pahalı maalesef Hayırlı müşteriler

7. A

Araçlarıda hep temizi demişsiniz . Temizinde ki açılım nedir acaba. Birde km ne olmalı 96-99 arası araçlarda
  8. A

Teşekkür ederim Oğuz bey :) Aynı düşünceye sahip olamamızdan dolayı sevindim. Diğer taraftan da büyüğümsünüz öncelikle saygılar sunuyorum. Evet yarışları biliyorum. Geçen pazar günkü yarışlarda vardım. Zaten suzikilere yönelmemin nedeni de bu. O zaman sizin derin tecrübeleriniz ışığında sizden...
  9. A

Teşekkür ederim oğuz bey verdiğiniz bilgilerden dolayı. Sanırım söylediğiniz masrafların tamamını yağmakta güçlük çekmem. Önemli olan doğru araca, doğru insanlarca bahsettiklerinizi yaptırmak. Yaş 47 oldu Oğuz bey. Dolayısı ile ne kimsenin aracına binebilirim nede kimsenin aracını deneme olarak...

10. A

Haklısınız. Çok teşekkür ederim. Araç kapımızda ikinci araç olacak. Ağır off-road olmamakla birlikte kamp , hafif ofraad yani biraz çamura bulanabileceğimiz, taşda bayırda yol alabilecek, mahçup etmeyecek şekilde kullanılacak bir araç aramaktayım. Lakin günlük normal zamanda da rahat kullanımı...

11. A

Satılık - 2000 Model - Suzuki JLX ( Offroad Donanımlı)

İstanbul Bakırköyde oturuyorum. Aracınız ile ilgili görüşmek isterim. Telefonum 0 546 734 26 26 Ararsanız memnun olurum. Ahmet SAĞLAM
  12. A

Arkadaşlar merhaba Off-road için hangi suzuki yi önerirsiniz ? Seri ve model olarak. Lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız

13. A

KÖRFEZ, KOCAELİ BÖLGESİNDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Ynt: KÖRFEZ, KOCAELİ BÖLGESİNDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM Merhaba Öncelikle sizi tenzih ederim. Lakin Satıcı galerici olunca ben genelde araçlara , yazılanlar ve anlatılanlar açısından ilk önce ön yargılı bakıyorum. Bunun nedenini de eminim anlamışsınızdır. Burda bu konuyu...
  14. A

KÖRFEZ, KOCAELİ BÖLGESİNDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Merhaba Yakın zamanda araç almak istiyorum. Aramalarım neticesinden aşağıda linkini vermiş olduğum ilandaki araç hakkın bilgi rica ediyorum. Aracı tanıyanlar var ise mesaj atar ise memnun olurum. Saygılar...
  15. A

WARN VİNÇ ARANIYOR

Merhaba. Aracım için Warn vinç arıyorum. 2.el satılık vinci olanlar özellikleri ve fiyatı konusunda lütfen mesaj bıraksın. Duruma göre ön ve arka için 2 adet alabilirim. Bu arada İstanbul Ataköydeyim.

16. A

İLANDAKİ ARAÇ HAKKINDA DEĞERLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ

Extrem olmasa da off-road ortamında kullanmak üzere aşağıda belirtmiş olduğum ilandaki aracı almayı düşünüyorum. Lakin araç hakkında veya ilan hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? Teşekkür ederim...
  17. A

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM OFF-ROAD DA KULLANIMAK ÜZERE GÖRÜŞLERİNİZİ RİCA EDİYORUM

İlandaki aracın off-road da kullanımı nasıl olur acaba. Birde modeline göre fiyatı konusunda fikirlerinizi rica edebilirmiyim. Teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1992-suziki-vitara-73000kmde-lpgli-4x4-5-kapili-85719102/detay
  18. A

KİLİTLİ DEFRANSİYEL FİYATI NEDİR ?

Merhaba Sevgili dostlar 1994 Model Cherokee difrensiyel kilitleri kaça mal olur acaba ? Teşekkür ederim

19. A

LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Ynt: LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ Haklısınız Ömer bey Benim merak ettiğim bu model, bu donanımla bu fiyat edermi noktasında sorum. ben eksik yazdım özür dilerim. Yoksa kesinlikle göstermek gerekir
  20. A

LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Değerli arkadaşlar. Araç almak istiyorum Aşağıdaki linte olan araç hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-85384717/detay

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri