Arama sonuçlarınız

1. A

CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU

Ynt: CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

2. A

CJ 5 DİREKSİYON KUTUSU VE POMPASI ARIYORUM

Ynt: CJ 5 DİREKSİYON KUTUSU VE POMPASI ARIYORUM Her ikiside olur
  3. A

CJ 5 DİREKSİYON KUTUSU VE POMPASI ARIYORUM

Telefonum 0 546 734 26 26 Ahmet

4. A

CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU

Değerli arkadaşlarım merhaba 79 Model bir CJ 5 aldım cuma günü. Aracın direksiyonunda bir boşluk var. CJ kullanıcı siz dostlardan ricam bu modellerde direksiyon boşluğu normalmidir ? Ne önarirsiniz . Acilen bilgi rica ediyorum. Saygılar
  5. A

CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ

Ynt: CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ Kaç litrelik takdırdınız acaba

6. A

Herkezden bir yorum rica ediyorum.

Ynt: Herkezden bir yorum rica ediyorum. Arkadaşlar bahçelievler de nihayet lastik saklama konusunda profosyenel bir yer buldum. Sitenin kurallarını tam bilemediğimden yerin ismini yazmadım. Bu tarz sıkıntısı olan dostlara bilgi verebilirim. Veya site yönetimi olur verir ise buradan da bilgileri...

7. A

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK Değerli Tiss bende istanbuldan resimde görülenin benzeri olacak ise taşın altına el koymaya hazırım. Gelişmelerden lütfen haberdar edin. Telefonum 0 546 734 26 26
  8. A

CJ LERDE LPG TANK TAVSİYESİ

Arkadaşlar aracımda LPG var. Silindir tanklı. Fakat arkada yer kazanmak için simit tank düşünüyorum. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
  9. A

Ynt: Herkezden bir yorum rica ediyorum. Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler. Bu arada bahçelievlerdeki lastikçileri aradım ama maalesef sanırım doğru adresi bulamadım. :) Birde lastiklerin tanesi 700 tl toplam da 3000 tl lastik. kime nasıl güvenilir bilinmez :)

10. A

Gezenbilirde bir süredir üyeyim. Araç alma konusunda Cherokee ve Cj konusunda gidip geldikten sonra 79 model bir CJ 5 aldım. Nihayet. İnşallah yakın zamanda resimlerini siz değerli dostlarla paylaşacağım. Sizden bir konuda bilgi rica ediyorum. Aldığım aracın çamur ve asfalt olmak üzere 2 takım...

11. A

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Zafer Bey merhaba Nasılsınız ? Yurt dışında olmam nedeni ile organizasyonunuza maalesef misafir olamadım. Lakin organizasyonun görsellerini merakla sitede bekliyorum. herkeze selamlar
  12. A

GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM Elbette olabilir. Sonuçta bir araç alacağım. Araçlarınızı nasıl görebilirim. Birde detay bilgi fiyat bilgilerini verirseniz memnun olurum. Bu arada cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

13. A

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM KLL teşekkür ederim dostum. Tek cevap sizden alabildim. Aslında öyle ağır off-road yarışlarını düşünmüyorum. Sadece muhabettine biraz toza çamura bulaşmak, stres atmak niyetindeyin ? Haklı olarak sıfır kezinlikle düşünmüyorum. Normal zamanda...
  14. A

CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Ynt: CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ sorun değil kardeşim
  15. A

CJ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Yakın zamanda CJ almayı düşünüyorum. Hangi model aralığında hangi cj yi tavsiye edersiniz.

16. A

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Teşekkür ederim zafer bey. Arayacağım. Saygılar
  17. A

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Zafer bey ilk kez böyle bir organizasyona iştirak etmek istiyorum. Ama hak verin ki nasıl gelinir ne yapılır inanın ki bilmiyorum. Neler getirmek gerekir. Ne tür hazırlık yapmak gerekir acaba
  18. A

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Aranıza yeni katılan biri olarak aracım da olmadığını düşünürsek aranıza katılabilme şansım varmı acaba.

19. A

Ynt: GRAND KULLANICILARINDAN YARDIM RİCA EDİYORUM Araç almak istiyorum. Lakin marka konusunda kararsız kaldım. Off-road da ayrıca off-road dışında kullanabileceğim bir araç olsun istiyorum. Fakat karar veremedim maalesef. Neye göre karar verebileceğimi bilemiyorum
  20. A

Değerli dostlar merhaba. Aranıza yeni katılan biriyim. Off-road organizasyonlarınızda acizane sizlere iştirak etmek isteyen biri olarak araç konusunda yardım rica ediyorum. Önerileriniz, tecrübeleriniz benim için çok önemli. Yakıtı, Parça fiyatları dikkate alındığında önerilerinizi belirtirseniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri