Herkezden bir yorum rica ediyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet.s Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,695

ahmet.s

Ana Kamp
Gezenbilirde bir süredir üyeyim. Araç alma konusunda Cherokee ve Cj konusunda gidip geldikten sonra 79 model bir CJ 5 aldım. Nihayet. İnşallah yakın zamanda resimlerini siz değerli dostlarla paylaşacağım. Sizden bir konuda bilgi rica ediyorum. Aldığım aracın çamur ve asfalt olmak üzere 2 takım sıfır yeni lastikleri var. Aklımın durduğu yer, Bakırköyde apartmanda oturan biriyim. Bu lastiklerirden aracın dışında kalanları nerde muhafaza edebilirim. Nerde muhafaza edilebilir. Lütfen akıl verin :smiley:
Teşekkür ederim :mad:

Etiketler
Ynt: Herkezden bir yorum rica ediyorum.

İki mevsim arasında lastiklerin saklanması

LASTİKLERİN İSTİFLENMESİ VE STOKLANMASI

Lastikler belirtilen şekilde stoklanmalıdır :
Havalandırılmış, kuru ve ılık bir mekanda ve doğrudan güneş ışığı ve kötü hava koşullarına maruz kalmayacak şekilde
Doğal kauçuğa zarar verebilcek her türlü kimyasal maddeden, solventten veya hidrokarbürden uzakta.
Kauçuğun içine nüfuz edebilecek her türlü maddeden uzakta (metal uçlar, tahta, …)
Lastikler janta monte edilmiş ve şişirilmiş halde olmadığı sürece, uzun zaman boyunca üst üste istiflenmiş olarak saklanmamalıdır. Lastiklerin başka nesneler altında ezilmesinden kaçınılmalıdır.
Yakınında alev veya yanıcı bir madde, kıvılcım veya elektrik deşarjına yol açabilecek her türlü materyal (akü şarj cihazları) olmasından kaçınılmalıdır.
Lastiklerin istiflenmesinde koruma eldivenlerinin kullanılması tavsiye edilir.

bir siteden alıntı yardımcı olmuşumdur inşallah
:smiley:

Ahmet bey bu konuda hizmet veren lastik ve jant satıcıları var. Sizin için lastiklerinizi saklıyorlar. Bahçelievler uefa meydanı yakınlarında böyle yerler vardı yanılmıyorsam

Cevaplarınız için sonsuz teşekkürler.
Bu arada bahçelievlerdeki lastikçileri aradım ama maalesef sanırım doğru adresi bulamadım. :smiley: Birde lastiklerin tanesi 700 tl toplam da 3000 tl lastik. kime nasıl güvenilir bilinmez :smiley:

Arkadaşlar bahçelievler de nihayet lastik saklama konusunda profosyenel bir yer buldum. Sitenin kurallarını tam bilemediğimden yerin ismini yazmadım. Bu tarz sıkıntısı olan dostlara bilgi verebilirim.
Veya site yönetimi olur verir ise buradan da bilgileri siz dostlara aktarabilirim.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler