Arama sonuçlarınız

1. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Buarada arasıra aklım daha konforlu ancak elektroniği bol araçlara kaymıyor değil, mesala 2004-2006 model KJ 2.8 veya 2004 G.Cherooke gibi ama amerikanlarda o yıllar itibariyle motorları, şanjumanı ve takımları sağlam kalsa da, ufak tefek ama sürekli donanımları...

2. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı Guncel
  3. D

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi valla o benzin veya LPG parası ole az buz degil, onu kullanabilmek icin ekonomik gücünün de gunümüz şartlarında bayağı iyi olması gerektiğini dusunuorm listesi 5 tl den benzin sattığımız icin suan icin sadece hayal kurabilioruz. E LPG de artık güzel...

4. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Hantal olmasa bide temizi olsa kaçırılmazmis.
  5. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Merhaba, başlıktaki iki model için de merak ettiğim bir konu var; kaç yılına kadar alüminyum üretilmiştir? Teşekkürler.

6. D

Discovery 3,9 v8 İes Otomatik için Lpg Dönüşümü Tavsiyesi

Ynt: Discovery 3,9 V8 İes Otomatik İçin Lpg Dönüşümü Tavsiyesi Merhaba, V8 iniz şehiriçi trafikte 22 litre LPG mi yakıyor? Teşekkürler.

7. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı öncelikle belirtmeliyim ki aracınız gusel gözüküyor ancak ne yazikki ben otomatik vites düşünüyorum. İlginiz icin teşekkür ederim.
  8. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı Güncel
  9. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı Arkadaşlar, bir kişi bile 98 Disco 300tdi satmıyor mu, kime sorabiliriz, yardımcı kim olabilir? Otomekanik Hüseyin usta da yok bişi. Bir antalya var, e onları da benim gözüm tutmadı. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

10. D

Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (Özellikle Ankara'lı Üyeler)

Ynt: Çalıntı Araç İçin Yardım Talebi (özellikle Ankara'lı Üyeler) Merak ettiğim bir konu var, mevzuat olarak hiçbir engeli olmamasına rağmen niçin hiçbir koşulda 10 senenin üzerine kasko yapılmıyor? Sanki tüm sigorta şirketleri ortak karar almış. Bir fikriniz var mı? Geen birinden duydum...

11. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı Güncel
  12. D

Alınık Discovery 300tdı

Ynt: Alınık Discovery 300tdı Merhabalar, düşünebilirim tabiki, aracın bilgilerini paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

13. D

Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar:

Ynt: Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar: Bildiğim kadarıyla boyası veya boyama teknolojisi de değişmiş. Buna ek olarak birde hava yastığıı var dediler ama diyenler de çok ilgili değildi.(Distrübitör)
  14. D

Alınık Discovery 300tdı

Merhaba, temiz az kilometre yapmış aracını satmak isteyenler burdan paylaşımda bulunurlar ise eğer şartlar uygun ise en kısa zamanda aracı alabilirim. Selamlar, Doğa
  15. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Konuyla ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız yardımcı olabilirler mi?

16. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Valla sözde 2013 yılında 2012 modeli 4-5 kişiye satılmış ancak fiyat için bir 36 dendi bir de 40 bin dendi. Bu artık anormal bir durum gelmiyor çünkü Lada.tr deki tellere bakan sadece 1 kişi var, e zaten şirket sanırım 2 kişiden oluşuyor. Ve bu yetkili veya ne...
  17. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Valla bana 5 adet mi 4 adet mi ne sattık dediler. Ama işte bir tane daha forumlarda aldım diyen duymadım. Nereye gitti bu arabalar?!
  18. D

Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar:

Herkese selamlar, 2012 veya 2013 yılında sıfır Lada Niva alan bir tanıdığınız var mıdır? Ben daha hiç duymadım. Ancak Lada Türkiye satış yapıldığını söylüyor. Bunları alan arkadaşlarımız var ise burda kendilerini belirtebilirler mi? Buna göre merak ettiğim bazı hususlar vardı. Yardımcı olurlar...

19. D

Temiz Liberty Renegade Arıyorum

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Ardakaşlar eğer arabasını satmak isteyen var ise, sanıyorum ki ilan detaylarını burdan da paylaşabilir. Eğer fiyatı ve durumu gizli bilgi ise, özelden de mesaj atabilirler. Bilginize, Selamlar.
  20. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Geçen Anadolu grubunu araşmıştım, arada onu da sordum, o şekilde bir düşüncelerini olmadığnı söylediler. E öteki tarafta yukarıda yazdığım üzere Lada Türkiye var. Ancak adı varda kendi pek yok ki hala bayileri bile Niva gelicek mi gelicekse ne zaman gelicek, fiyat ne...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri