Arama sonuçlarınız

1. C

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Sakin bir havada ve Ankara otobanı gibi eğimleri doğru bir yolda araç hız göstermiyor. 145km 120 gibi algılanıyor. Arada hız saatini kontrol etmeli...

2. C

Hava Filtresi Göstergesi

Ynt: Hava Filtresi Göstergesi Serviste 'beyaz' normal dediler... Dolmaya başlayınca, usta tam hatırlayamadı, siyah veya yeşil renk alıyormuş....
  3. C

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Kapı içlerinde fitillerden girip alttan tahliye olan suyun kapı kilidi, cam motoru. kolon gibi elektrikli/elektronik cihazları etkilememesi için çeşitli yalıtım uygulamalaıı var. Yapılan işlemlerde bu yalıtım bozulursa cihazlar nemden/sudan...

4. C

Duster için Paçalık Montajı

Ynt: Duster için Paçalık Montajı Serviste 4 parça 180 liraya taktırmıştım...
  5. C

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

http://www.youtube.com/watch?v=dtiq-CXgdaM

6. C

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? Sitenin verdiği rapor...

7. C

Hava Filtresi Göstergesi

Sayın arkadaşlar, ekteki filtre gösterge resminde göstergenin içi 'beyaz' renk. Dolunca ve/veya dolmaya başlayınca ne renk oluyor? Yoksa bu resimdeki görünüm dolu olduğunun ifadesi mi? Araç 13000km de ve toprak köy yolları, dağ yolları gibi oldukça tozlu bölgelerde fazlaca km yaptım. Hani...
  8. C

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu Yani bunlar...
  9. C

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu Sayın arkadaşlar selamlar, Aracına ek broşür aksesuar listesindeki 'Ön bar' ve 'Yan marşpiye kiti' monte ettiren var mı? İşlem nerede yapıldı? Maliyeti ne oldu? Saygılar

10. C

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Fasılalı sileceklerin zamanlama ayarı olmaması... Bu arada merkesi kilit kilitli konumdayken arka kapılar açılmıyormuş....Sadece ön yolcu kapısı açılabiliyor içeriden... Saygılar sevgiler tüm katılımcılara..

11. C

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri valla bende hepsi aciliyor. Sizde ya cocuk kilidi 'on' konumunda ya da arac imalatinda kucuk ayrintilarda bir standardizasyon yok. Bendeki duster da en full model..
  12. C

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) +1 PSI -olasi ufak hava kacaklarini subvanse etmesi (ozellikle arac yatarken)i; -biraz daha hafif bir direksiyon; -cok az bir yakit akisi azaltma etkisi; -olguncandan beyin dedigi gibi kusuratsiz olmasi nedeniyle

13. C

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Yolcu kapilarinin yolcu tarafindan kontrolsuz acilabilmesi. Park manevralarinda yolcu park edildigi sanisiyla arac hareket ederken kapiyi acabiliyor. Merkezi kilit acma dugmesine basilmadikca yolcularin kapilari acamamasi daha iyi olurdu.
  14. C

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri Sayin katilimcilar, GPS 100km/hr hiz gosterdiginde aracin km saati 96km/hr gosteriyor. Hangi olcude lastik GPS ile arac km saat farkini en aza indirebilir? 4*4 Duster 215*65*R16 Saygilar
  15. C

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Pazartesi legal hiz sinirlari icersinde 2000-3000 devir arasi 700km yol yaptim. Varista depoyu tekrar doldurdugumda yakit akisi 6.04lt/100km oldu. Arac: 4x4, yolcu/bagaj yok, lastikler 30psi, 8600km. Saygilar

16. C

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri ön cam havalandırma mazgalında koruyucu elek/filtre olmaması.. oradan içeriye düşen nesnelerin nasıl çıkarılabileceği konusunda önerisi olan var mı? İyi bayramlar...
  17. C

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Ben sadece hiz sabitleyici ve harici/dahili suhunet gostergesi olmamasindan sikayetciyim ilk 7000km de.....
  18. C

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Güle güle kullanın..Ben de bir Aselsan Cobra aldım ama cızırtıdan başka bir şey duyamadım daha.. monte edince resimlerini yüklerim...

19. C

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Güzel olmuş, eliniza sğlık...Elektriği çakmaktan mı alıyorsunuz...
  20. C

Sıfır halk bandı telsiz+anten

Ynt: Sıfır halk bandı telsiz+anten feşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.