Arama sonuçlarınız

1. S

tek hava yastığı

Ynt: tek hava yastığı Teşekkürler sayın lantim biran önce almak istiyorum 2 aydır aracım yok hayırlısı diyelim

2. S

tek hava yastığı

Ynt: tek hava yastığı almayı düşündüğüm aracın sahibi sadece sürücü hava yastığı var dedi biraz soğudum açıkçası , araç 50000 de dizel ilk aracım olabilir hayırlısı kilometreye kafayı takmıştım birde bu çıktı :(
  3. S

tek hava yastığı

2011 model duster ambiance modelinin sadece sürücü hava yastığı olan bir seçeneği varmıydı yoksa sürücü ve yolcu hava yastığı standartmıydı . bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum

4. S

DACİA DUSTER 4x4 PSCHİP TUNİNG 2.4.6. VİTESLE KALKIŞ VİDEO

Ynt: DACİA DUSTER 4x4 PSCHİP TUNİNG 2.4.6. VİTESLE KALKIŞ VİDEO kaner bey merhabalar benzinli araçlara da chip tuning uygulanıyor mu teşekkürler
  5. S

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek aracınızdan memnunmusunuz ve yakıt sarfiyatınız ortalama nedir cevaplarsanız çok sevinirim

6. S

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu alakasız olacak ama monti beye ulaşmaya çalışıyorum forumda görünüyorda :)

7. S

Duster İçin Navigasyon Çözümleri -Orjinal Görünümlü-

Ynt: Duster İçin Navigasyon Çözümleri -Orjinal Görünümlü- emeğinize sağlık...
  8. S

Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları peki memnun olmama nedeninizi zahmet olmazsa öğrenebilirmiyim düşünenler için aydınlatıcı olacaktır .
  9. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları RAMPA PERFORMANSINDAN MEMNUNMUSUNUZ , LPG TAKTIRMAYA GEREK VARMIDIR ?

10. S

Ynt: Benzinli ve Lpg'li Dacia - Duster Kullanıcıları 6.69 çok iyi lpg ye gerek yok gibi şehir neresi ?

11. S

DUSTER 4 * 2 ARAZİ KABİLETLERİ TECRÜBELERi

Ynt: DUSTER 4 * 2 ARAZİ KABİLETLERİ TECRÜBELERi güzel paylaşımlar için teşekkürler deneyimler ve fotoğrafları merakla bekliyoruz
  12. S

Travec Tedcdrah 2012 dacianın yeni arazi canavarı mutlaka bakın ilginç ...

http://i.tmgrup.com.tr/otohaber/fotohaber/yenilikler/dacia-travec-tedcdrah-2012/1_dsc272511_d.jpg Motor ve şanzıman ve çekiş sistemini dusterdan almış ayrıca iç mekanda aynı

13. S

DUSTER 4 * 2 ARAZİ KABİLETLERİ TECRÜBELERi

4 * 4 lerin neler yapabildiklerini tecrübelerin aktarılmasıyla bir hayli biliyoruz , 4 * 2 kullanıcıları özellikle hafif off - road yapanlar ve avcıların deneyimlerini aktarmalarını sağlayabilirsek almayı düşünenler içinde bilgilendirici olur.
  14. S

Vitara 1.6 JLX Motor Isınması İle İlgili Değerler

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Isınması İle İlgili Değerler Tekrar merhabalar sonsuz teşekkürler ilgilendiğiniz için saygılarımı sunuyorum aracı aldığım taktirde sanırım sizi tekrar rahatsız edeceğim tekrar görüşmek dileğiyle :)
  15. S

Vitara 1.6 JLX Motor Isınması İle İlgili Değerler

Ynt: Vitara 1.6 JLX Motor Isınması İle İlgili Değerler Merhabalar abdullah bey ben gümüşhanede görev yapmaktayım rakım 1600 civarı , av merakım var kışları gündüz - 15 ila 20 gece - 25 ve biraz üstünü görüyoruz bu konulardaki deneyiminize dayanarak sizden vitara başta olmak üzere araç...

16. S

duster kaportası sağlam mı değil mi ?

Ynt: duster kaportası sağlam mı değil mi ? aslında konuyu açmama neden olan forumda yanıtını aradığım dizel mi benzinli mi sorusuna gelen yorumlarda yer alan sayın youngsun ın dusterın güvenlik ve sağlamlığı hakkındaki görüşleriydi zira yorumunda ; Duster'a güvenli veya sağlam araç...
  17. S

Ynt: duster kaportası sağlam mı değil mi ? o zaman görmüş olduğum fotoğraflar yüksek hızlarda yapılmış kazalara ait olmalı ki yüksek hızlardaki sonuçlarda malum
  18. S

özellikle takla durumunda gördüğüm pek çok fotoğrafta tavan kısmının neredeyse tamamen çöktüğünü gördüm aracın görünüşten başlamak üzere yüksekliği , yakıt sarfiyatı , bagaj kapasitesi hoşuma gidiyor yinede aklımda kalan bu durumu sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istedim teşekkür ederim.

19. S

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

Ynt: Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım? dostum merhabalar testlerden 3 yıldız alma sebebi yaya güvenliğiyle ilgili bir eksiklikten kaynaklanıyor yoksa notu 4 olmalıydı bende uzun zamandır araştırma yapıyorum , ülkemiz koşullarına çok uygun özellikleri ve avantajları olduğunu...
  20. S

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

tekrar merhaba 1 haftadır izmirdeydim henüz geldim havaalanında her 5 taksiden biri duster hoşuma gitti memnunlarmış , tabi geçtiğim heryerde trabzon , gümüşhane vs. duster gördüm bu ayki top gear adlı derginin editörü deneme sürüşü yapmış yaklaşık 2000 km sanırım bir tanede ben alıyorum notunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri