Arama sonuçlarınız

1. P

Grand vitara 1.6 arazi vitesi

Ynt: Grand vitara 1.6 arazi vitesi Sayın CDARENDE, Son bir haftadır suzuki yeni kasa 2 kapı grand vitarayla ilgili ne bulduysam okumaktayım ancak soruma hala net cevap bulamadım. Sizin yazdığınıza katılamıyorum çünkü emin olduğum bir şey varsa aracın devamlı 4 çeker olduğu. Ancak zor koşullara...

2. P

Lada Niva almayı düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ynt: Lada Niva almayı düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim Sakın Nivayı direksiyonuna oturup 100 metrede olsa sürmeden almayın. Niva nev'i şahsına münhasır bir araç. Binmekte olduğunuz araçla alakası yok. Eğer ben çok az asfaltta gidiyorum, yaptığım yolun büyük kısmı bozuk yol...
  3. P

Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6)

Ynt: Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6) Teşekkürler. 2007 model

4. P

Ynt: Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6) Teşekkür ederim sayın poyraz24, Biraz daha araçtan yazayım: Dün öğlen sıcağında dağ köyünde bulunan evimize bakmaya gittim. Araçta toplam 4 kişiydik. Klima sürekli çalışır halde 18 km kadar olan virajlı, uzun yoldan çıktım köye. Devamlı...
  5. P

Ynt: Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6) İyi dileklerinize teşekkür ederim. Sayın veteriner size özelden yolluyorum.

6. P

Tam bir aydır 4x4 araç aramaktaydım. Hafta başında netten (sahibinden.com) beğenip pazarlığını bitirdiğim ve kaporasını havale ettiğim bir aracı dün satın alarak bu arayışa son verdim ( İnşallah araç utandırmaz, ömrüm de yeterse en az 10 yıl binebileceğim türde bir araba). Önce yetkili servise...

7. P

yeni aracım pajero 1.8 gdi

Ynt: yeni aracım pajero 1.8 gdi Hayırlı olsun. Kazasız dertsiz kullanırsınız inşallah.
  8. P

Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Ynt: Sonunda bende Vitara ailesine katıldım... Hayırlı olsun. Allah kazasız dertsiz kullanmak nasip etsin.
  9. P

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhabalar, Aranıza katılmak nasip değilmiş. Tam üç hafta mücadele ettim bir Pinin alayım diye ama olmadı. Önceki hafta Rizeye gidebilseydim orada 100.000 km de vardı temiz bir Pinin ama geçen hafta gitmeye kalktım, araç satıldı dediler...

10. P

Grand vitara 1.6 arazi vitesi

Bu araçla ilgileniyorum. İki gündür formu okumaktayım. Ancak arazi vitesi konusunda net bilgi edinemedim. Araç devamlı 4x4 dür diye bir çok yerde yazılmış ancak bunun ne ifade ettiğini tam anlayamıyorum. Araçta tek vites kolu var, zor koşula girildiğinde ne yapılıyorda araç araziye geçiyor...

11. P

2000 Model 3 kapı Otomatik JLX Satılıktır.20.000 TL

Ynt: 2000 Model 3 kapı Otomatik JLX Satılıktır.20.000 TL Teşekkür ederim. Kilometre benim için yüksek. Hayırlı satışlar diliyorum.
  12. P

2000 Model 3 kapı Otomatik JLX Satılıktır.20.000 TL

Ynt: 2000 Model 3 kapı Otomatik JLX Satılıktır.20.000 TL Aracınızla ilgileniyorum. Ancak biraz bilgiye ihtiyacım var : Araç hangi ilde. Kaçıncı sahibisiniz. Kilometresi ne kadarda. LPG takıldımı ? Vizesi hangi tarihe kadar ?

13. P

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın qeluwer, Bilgilere teşekkür ediyorum. Yüzbinin altında sanırım bulamayacağım Pinin. Ama acele etmiyorum, beklemedeyim. Çok uzak bir ilde var bir tane ancak oradan aracı almak ve getirmek zor bir iş benim için.
  14. P

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın qeluwer, Pajero bulamayabilirim kaygısıyla başka araçlara da bakmaya başladım. Temiz bir Feroza veya Toyotanın tek kapılı araçlarından denk getirebilirmiyim diye ararken hiç aklımda yokken gözüm Suzukilere takılmaya başladı. Siz uzun süre kullanmışsınız bu aracı. Hem...
  15. P

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın qeluwer, Pinini almaktan vazgeçtim ne yazıkki. Sebebi de arabanın km.sinin çok fazla olması. Bana beklenmedik büyük masraflar çıkarır endişesiyle bu kararı verdim. Dün akşam çok zor bir gece geçirdim ama sabah erken kalkıp otobüse gidesim gelmedi. Nasip değilmiş o araç...

16. P

Nissan Pathfinder 2000 model

Ynt: Nissan Pathfinder 2000 model Bende geçen hafta satan tarafındayken bu hafta alıcı durumuna geçtim. Bu sabah uzak bir ilde araba bakmak için yola erkenden çıkacakken son anda vazgeçtim. Aslında araç muayenesi yapan kuruluşlar veya güvenilirliği tartışmasız olan özel kuruluşlar bu konuda da...
  17. P

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Zahmet verdim size sayın TULUMCU. Çok teşekkür ediyorum. Mesafe resimlerde görüldüğü gibi değilmiş, hatta ummadığım kadar iyi çıktı. Yerden yükseklik meselesi halloldu. Aracın olduğu şehre nasipse salı günü sabah erken otobüsüyle gideceğim. Yetkili servisten ekspertiz...
  18. P

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Merhabalar, İki gündür araç aranmaktayım. Sahibinden.com da satılık Ferozaların üst sırasındaki araç (kırmızı- 16.000 TL. fiyatlı) hakkında bilginiz varmı. Pajero Pinin kararındayım ama bu araçta kafamı çok meşgul ediyor. Bu aracın km. si az ( gerçek km. diye yazmışlar, inşallah öyledir.)...

19. P

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Aracınızı inşallah çok uzun süreler bu şekilde sorunsuz kullanırsınız. Bende epeydir Pajero takibindeydim. Aracımı (Lada Niva) dün satınca hemen araştırmalara hız verdim. Uzun zamandır kolladığım Pinin 2.0 GDİ tek kapı bir araç için opsiyon aldım ufak bir kaparo da yolladım...
  20. P

Nivam gitti...

Bu sene başında aldığım Nivamı bu gün sattım. Çok sevmiştim ama en kısa kullandığım arabam oldu. Ne yazıkki asfaltta uzun mesafelerde yavaş ve yorucu bir araç. Arabayı alan daha önce iki tane Niva eskitmiş bir kullanıcı. İnternetten beğenmiş aracı geldi gösterdi servise, kontrol eden usta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.