Arama sonuçlarınız

1. kabasakal34

avrupa yakası off road rotanız var mı????????????

Ynt: avrupa yakası off road rotanız var mı???????????? yarın çiftalanda offroad yarışı olacak ben gitmeyi düşünüyorum izleyici olarak ama:D

2. kabasakal34

terrano çamur deneme videosu

Ynt: terrano çamur deneme videosu aslında kıymak değil de hazırlıksız bi pozisyonda bi anda aklıma geldi telefonla çekmek yoksa gerçekten çok daha fena yerlere girdim ama hiç aklıma gelmedi video çekiyim diye bu araç bi sürü 50 60 binlik aracı arazide gömer gerçekten çok memnunum arazi...
  3. kabasakal34

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? peki hocam ben 2001 model bi frontera buldum lpg siz 14.000 tl ye alıcam kısmet olursa çok uygun alıyorum gayet düzgün bir araç 115 bin km de satıcının maddi durumu gayet iyi olduğu için aramıyor 3-5 sizce bu aracı alıp lpg takarsam istanbulda şehir içi...

4. kabasakal34

ufak bi çamur denemesi

http://youtu.be/mCDLupQAtZU amatörce donanımsız standart deneme yapalım istedik iyi seyirler
  5. kabasakal34

Ynt: terrano çamur deneme videosu http://youtu.be/mCDLupQAtZU

6. kabasakal34

Ynt: terrano çamur deneme videosu şu anda o işlemi gerçekleştiriyorum sanırım olacak gibi

7. kabasakal34

yaklaşık 4-5 dakikalık ufak bi çamur videosu çektim http://youtu.be/mCDLupQAtZU aracım standart donanım hiçbir off road takviyesi yoktur. can sıkıntısından bişeler yapalım istedik artık oldumu olmadımı yorum sizin acemiliğimizi mazur görün kendimizce telefonla bişeler yapmaya çalıştık ve...
  8. kabasakal34

KARŞILAŞTIRMA

Ynt: KARŞILAŞTIRMA bana pek mantıklı gelmedi 97 araç ver 90 model al..
  9. kabasakal34

nissan terrano 2.7 lütfen yardımm

Ynt: nissan terrano 2.7 lütfen yardımm kuvvetle muhtemel 2 parça üzerinde yoğunlaşmak lazım 1- enjektörlerden 1 veya fazlası fazla işeme yapıyor 2- mazot pompasına baktırmanızı öneririm....

10. kabasakal34

2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim terrano 2.4 i 5 kapı manuel vites asfaltta beklediğim performansa gelince otobanda giderken rampa görünce bayılıyor ondan hariç bi şikayetim yok o yüzden daha kuvvetli bi motor seçeneğine geçmeyi düşünüyorum aslında 1-2 video çektim çamurda felan...

11. kabasakal34

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim aslında terranodan hiç bir memnuniyetsizliğim yok çok çok iyi bir araç bana göre ancak şu varki biraz performans düşük gibi geldi bana ben daha çok otobandada beni yormayacak bir araç bakıyorum .şahsi görüşüm terrano arazide opel fronteradan çok...
  12. kabasakal34

1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ?

Ynt: 1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ? crv ile ilgili 1-2 şey sorabilirmiyim acaba 1998 model nissan terrano 2.4 benzin+lpg araç kullanıyorum aslında aracımdan özellikle de kar ve çamur performansından çok memnunum tatlı su balıkçılığı hobim var malum normal binek araçlar ile...

13. kabasakal34

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim Peki Sunuda sorsam net olarak LPG ile km de Yakit ne Kadar acaba
  14. kabasakal34

s.a arkadaşlar 1998 model nissan terrano marka aracımı satıp opel frontera 3.2 v6 almak üzereyim tavsiyelerinize ihtiyacım var hata mı ederim iyimi ederim??
  15. kabasakal34

satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg

Ynt: satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg en kısa sürede resimlerini koyucam fiyat olarak 18.750 tl düşünüyorum.

16. kabasakal34

Ynt: satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg bu arada mtv ocak bandrolünü yatırdım 185 tl... merak eden arkadaşlara duyrulur
  17. kabasakal34

Ynt: satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg konu günceldir...
  18. kabasakal34

sıfır araç alacağımdan dolayı 1998 model nissan terrano 2.4 i benzin+lpg 4 adet sıfır gibi kar ve çamur lastiği +(sıfır stepne) direksiyondan kumandalı mp3 çalarlı radyo teyp(orginalide duruyor) 2 nci yedek anahtar ve kullanım klavuzu + 0 km den beri servis bakım kayıtları 257.000 km dedir a...

19. kabasakal34

terrano 2 alımı

Ynt: terrano 2 alımı ercan bey msn varmı acaba
  20. kabasakal34

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey msn varmı acaba

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162