Arama sonuçlarınız

1. kabasakal34

terrano 2.4 i termikli fan

Ynt: terrano 2.4 i termikli fan yok ısrarcı değilim :D sadece çözüm arıyorum ancak şu var araba giderken fan yüzünden uçak gibi uğultu yapıyor termostad 86 derece ile bizzat gözümün önünde değişti demem şu fanın araç devriyle eşdeğer dönmesi kafama takılıyor yani 120 km ile giderken araç 3000...

2. kabasakal34

Ynt: terrano 2.4 i termikli fan termostadımı yeni değiştirdim ondan eminim. ancak şu varki radyatör fanı motor devriyle eşdeğer dönüyor bana söylediklerine göre termik diyorlar başka bi sebebi olabilirmi ki?
  3. kabasakal34

Ynt: terrano 2.4 i termikli fan tmm teşekkür ederim ilginize

4. kabasakal34

Ynt: terrano 2.4 i termikli fan 180 tl istiyorlar:D
  5. kabasakal34

Ynt: terrano 2.4 i termikli fan termostadımı daha yeni değiştirdim.ondan evelde vardı şimdide devam ediyor aynı sıkıntı

6. kabasakal34

bilenlerden yardım rica ediyorum 1998 model nissan terrano 2.4 i araca sahibim ancak bir sorunum var.Maalesef aracı çalıştırır çalıştırmaz fan sürekli dönüyor ve kış aylarında oldugumuz için aracım tam olarak ısınmıyor ve malum yakıt sarfiyatıda arttı ustaya sordum araç 80 dereceye ulaşmaz ise...

7. kabasakal34

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ali bey o durum sadece size has bi durum değildir. sebebini açık ve net olarak söylüyorum. yüksek rakımlı tepelerde oksizjen orantısı değiştiginden dolayı aracınızın yanma sistemi farklılaşıyor hangi araç olursa olsun o sıkıntıyı yapar kafanıza takmayın...
  8. kabasakal34

Terrano nasıldır? yardım lutfen

Ynt: Terrano nasıldır? yardım lutfen dostum aynı araç bende var ve bu anlattıklarını okuyunca bi anda sanki kafamda düşündüklerim yazıya dökülmüş bir hal almış gibi hissettim :D bu aracı alırken birebir bu yazdıklarını düşünerek aldım.emin ol tek sıkıntı bagajdaki lpg tankı bu arada mailin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri