Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4x4 araç seçimi
Toplamdaki maliyet 1000-1500 tl dir maksimum. Yaptirdiginiz yere gore degisir.
Belki 800 tl ye yaptirirsiniz bilemem.
Subap olayi minimum 60 binde basliyor,hic olmayabilirde.
Subap ayari veya subaplarin degisimi ayni sey.
Yani surekli bir ayar olayi yok 60 bin de bir...
Ynt: Forester için Lastik Yardım..
bugun Yokohama 215/65R16 98H Go12 4X4 A/T-S siparişini verdim. bu lastik hakkında bilgisi olan varmı?
kullanıcı yorumları çok olumlu. bir çok at lastikten iyi olduğunu falan yazmışlar.
gelsin güzel bir yorum yaparım :)
Ynt: Subaru Forester Yardım
fiyat güzel. eğer yakınsa aracı gidip bi kullanın, performansına bakın. sonrada bi servise götürüp kontrol ettirin.
araç diri duruyor.
hocam sorun çıkmazsa ayar gerekmez zaten. düşündüğünüz gibi masraflı araçlar değiller subarular.parçaları uzun ömürlü ve dayanımları yüksek. en az arıza yapan markalardan biridir.
bu bütün araçlarda olabilir.
Subaplanizi celik subablarla degistirseniz subaruda 1000 tl civarinda diger markalrda 500-600 tl civarinda tutar en fazla. Bide bu subap olayi minimum 60 bin km de baslar. Ama hayatiniz boyunca baslamayabilirde.
Zaten bu yeni obd 2 sistemli lpgler bu tarz sorunlara karsi...
sprint booster sizin aracınızın gaz tepkimesini hzılandıran bir elektronk devre.aracınızda gaz teli olmadığı için bunu elektronik olarak tepki hızlandırması yapıyor.
bu linkten inceleyebilirsiniz.
http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster
açık hava filtresi ise aracınızda bulunan kutu...
chip de yapılır ama dediğiniz gibi olay sakata girebilir.
sprint booster taktırın iyi olur...
bide güzel bir açık hava filtresi...
performansda belirgin artış olur.
Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)
valla asıl o parkurda en rahat ben giderdim :D
o eğimlerde sen aşağı doğru yatay inebilirdin :D iyiki sen gitmemişsin valla :D
hocam geyet normal...
hafta sonu gezilerinde burda bu parkurlara benzer yerlerde aynı şekilde geçiyoruz.
aracı askıda bırakmadığın sürece,yani şaseyi oturtmadığın sürece yolda kalmazsın.
mesele kullanıma göre araç seçmek,
forester otomatiklerde low-high olmamasının sebebi aracın şanzuman tasarımından kaynaklı. daha doğrusu otomatik vites subarularda low-high yok.
manuel subaruların hemen hemen hepsinde binek modelleride dahil LOW-HİGH kolu var.
Ynt: bu uygulama ne işe yarıyor
Hocam onun ne işe yaradığını size net olarak söyliyeyim,
5-6 sene önce bizim dolmuş camlarına yapıştırılan CD modasının fren diski modeli o :)
yolda radar falan olunca parlıyormuş o diskler, cd ler gibi :D
otomatik foresterler da low yok. sadece manuel lerinde low - high var.
otomatik foresterlarda vites aralıkları 1-2-3-D-N-R-P ayrıca HOLD ve POWER