Arama sonuçlarınız

1. Sinan416

JEEP servislerinde öpülmek:)))

Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:))) Kesinlikle mustafa bey ;D Her zaman son noktayı koyuyorsunuz :D

2. Sinan416

Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:))) İşe Mesafemi Şöyle göstereyim ;D Başka aracımda yok ;D
  3. Sinan416

Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:))) Şükürler olsun daha servislik İşim olmadı ;D Olduysada ne yapacağım bilmiyorum 2 Tane servis var diyorsunuz :D Karadenizde ustası varmıdır Acaba :D ???

4. Sinan416

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Selamlar Banada Gönderirmisiniz ? s.ozkazanc@windowslive.com Teşekkürler :)
  5. Sinan416

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee OOOO Buna Lafım yok ama ;) 8)

6. Sinan416

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Resmi veriler olabilir ama benim arabayı sürdüğüm ortam ile sizinki aynı değil ,artvinde samimi söylüyorum 1 caddede trafik lambası var ;D ;D Dur kalk yapmadığım için 60-55 Gibi bişi yakıyorum [Prince lpg] Heves OLsaydı Şimdiya Kadar...

7. Sinan416

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Abi :D arabayı yakıt açısından öyle kötülediniz ki Satacam bi tane serçe alacam ;D ;D
  8. Sinan416

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Yazınızı Çok Geğendim tebrik ediyorum yazan eller dert görmesin elinize sağlık ;D ;)
  9. Sinan416

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee One Öyle abi ya : S: S Amerikanlıktan çıkmış Japon aracına dönmüş ;D ;D

10. Sinan416

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Gerçekten çok güzel eğlenmişsiniz Tebrikler... :D

11. Sinan416

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. Bu aracı size öve öve bitiremem :D çocukluk hayalimdi. yıllar sonra 16 yaşında bile olsa, 5.2l'lik modeline sahip oldum bugün. 1998 model bir araca göre müthiş elektronik sistemleri mevcut. torkuna, sesine, hızlanmasına ve gücüne ise diyecek...
  12. Sinan416

Artvin / Arhaviden Görüntüler... :)

Ynt: Artvin / Arhaviden Görüntüler... :) ;D ;D Mencuna Şelalesi Gerçekten çok büyük ve görkemli O Köprüyü geçip patika yoldan dümdüz gideceksiniz [Yol gerçekten cok uzun :P ] >:(

13. Sinan416

Ynt: Artvin / Arhaviden Görüntüler... :) ...
  14. Sinan416

15. Sinan416

16. Sinan416

Canım Memleketim Arhavim den Görüntüler... :)
  17. Sinan416

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu Sinan Özkazanç 29-07-1992 Artvin-Arhavi Jeep Grand Cherokee 5.2 v8
  18. Sinan416

Grand Cherokee 1993 model 4.0 almak ıstıyorum şimdiden yardım ve fikirleriniz iç

Ynt: Grand Cherokee 1993 model 4.0 almak ıstıyorum şimdiden yardım ve fikirleriniz iç Hemşerim :) 5.2 97 -98 Model Tavsiyemdir Bir arkadaşım İstanbuldan- artvine Benzinde 650 tl ye geldiğini söyledi [lakin Bana pek inandırıcı gelmedi :o ] Bana sorarsan bu araç Günümüzdeki ford focus 2010...

19. Sinan416

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... 2.50 Tl Civarı Türkiyeden %50 ucuz olduğu kesinde ;D ;D
  20. Sinan416

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Merhaba :) Yakıt konusunda en rahat benim galiba :D Gürcistan sınırında [Artvin] De oturuyorum Benzinimi gürcistandan alıyorum Orda 2 tl Sınıra yakın oturanlar için bu araba Altın değerinde :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri