GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strayker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,494
Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Bu aracı size öve öve bitiremem :D
çocukluk hayalimdi. yıllar sonra 16 yaşında bile olsa, 5.2l'lik modeline sahip oldum bugün. 1998 model bir araca göre müthiş elektronik sistemleri mevcut. torkuna, sesine, hızlanmasına ve gücüne ise diyecek bir şey yok. araba kullanırken müzik dinlemeyi çok severim normalde, fakat sırf v8 motorun sesini duymak için radyo kapalı kullanıyorum.
..Benzin için ise [Alıntıdır..]... ;D
yol bilgisayarına şehir içinde seyrederken baktığınızda anlık tüketimin 100 km'de ortalama 28 ??? lt olduğunu gördüğünüz anda kan beyninize hücum heder, sakinleşmek için kenara çekersiniz arabayı. şehirdışına çıktığınızda bu sefer de "ulan kaç yakıyor şimdi bu şerefsiz" diye kontrol etmekten yola bakamazsınız. utanmadan da gitmişler yol bilgisayarını tavana koymuşlar zeki amerikan kardeşlerimiz. gaz pedalını köklediğiniz zaman anlık yakıt tüketimin 62lt olduğunu bile görüp kafayı sıyırabilirsiniz. ;D

Bazen dusunmuyor degilim WJ satip ZJ mi alsam diye:O

Av için bagajı küçük demezsen Cherokee liberty leri de düşünebilirsin. Ben 6 aydır kullanıyorum. Keyifli ve sorunsuz. lpg de şehir dışı30-35 kuruş (12-13L/100km lpg), şehir içi 50-65 kuruş arası (17-24lt/100km lpg) tüketimi var. Bir binek araç kadar da pratik ve kıvrak bir araç.

huseyin brc' Alıntı:
Bazen dusunmuyor degilim WJ satip ZJ mi alsam diye:O

neden olmasın ikiside aynı marka fakat ayrı araçlar...yapacağınız böyle bir değişimden pişman olmazsınız...bunu söyleyebilirim

bende 95 model zj orvis modeli var .çeki kancaları vs gibi farklılıkları mevcut yakıt durumunu söylemek gerekirse lpg her yerde farklı fiyat litre olarak şehir içi trafik durumu ve kullanıma bağlı olarak 18 litre ile 23 litre arasında değişiyor uzun yolda ise 14-16 litre arasında yakıyor.bu değerler depo full ve sonra tekrar aynı pompadan full şeklinde ölçülmüştür bu arada ( uzun yol hariç tabi aynı pompaya geri dönemedim))

bu arada artık aracımı sürekli kullanmam gerekiyor ve o yuzden araca veda etmem gerekli satılık durumda ilgilenen olursa araç da yapılacak herhangi bir masraf yok tamamen fabrikadan çıkmış olduğu görünüm ve halini koruyor tüp var tabii

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-95-grand-cherokee-orvis-temiz-77756409/detay/

alihoral' Alıntı:
bende 95 model zj orvis modeli var .çeki kancaları vs gibi farklılıkları mevcut yakıt durumunu söylemek gerekirse lpg her yerde farklı fiyat litre olarak şehir içi trafik durumu ve kullanıma bağlı olarak 18 litre ile 23 litre arasında değişiyor uzun yolda ise 14-16 litre arasında yakıyor.bu değerler depo full ve sonra tekrar aynı pompadan full şeklinde ölçülmüştür bu arada ( uzun yol hariç tabi aynı pompaya geri dönemedim))

bu arada artık aracımı sürekli kullanmam gerekiyor ve o yuzden araca veda etmem gerekli satılık durumda ilgilenen olursa araç da yapılacak herhangi bir masraf yok tamamen fabrikadan çıkmış olduğu görünüm ve halini koruyor tüp var tabii

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-95-grand-cherokee-orvis-temiz-77756409/detay/

Kardeşim aracın çok güzel güle güle sat acil satacaksan fiyatın yüksek o paraya 4.7 wj almak mümkün gerçekçi olalım

Mustafa E' Alıntı:
Kardeşim aracın çok güzel güle güle sat acil satacaksan fiyatın yüksek o paraya 4.7 wj almak mümkün gerçekçi olalım

durumum çok acil değil aracın durumu iyi hayırlısı diyelim..

Ynt: Grand Cherokee 5,2 V8 Yeni Alımı İle İlgili.

Yakıt tüketimlerini ....lt/100km olarak versek de sonsuza kadar bilgilendirici olsa.
2002 WJ 4.7 V8: ortalama 13lt/100km.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... bende sizleri yaklaşık bir birbuçuk aydır takip ediyordum.. daha öncede aklımda 96-98 model arası grand cherokee düşünüyordum .. sizleri takip ettiğim bu bir iki aylık süre zarfında biraz daha hastası oldum bu aracın.. her gün işyerinde ve evde bu siteye girip grand cherokee hakkında detaylı bilgiye ulaşmaya çalışıyor youtube den videolarını izleyip biraz daha pekiştiriyordum. öyle bir hale geldimki şu an gece rüyalarıma bile giriyor.. Ancaaak benim şöyle bir derdim varki : daha önceki yazılarda arkadaşlar şöyle kelimeler kullanıyor aslan besleyen yemini düşünmez. iyide yemi düşünmek aslanı beslememize engel değil. bir çok sayfayı araştırdım yakıt hiç güncel değil ve genelde kuruş hesabı yapılıyor.. sizlerden ricam gerçekten bu araçlar şehir içi ortalama 20 şehir dışı 15 litremi yakıyor yoksa harbiden 30 litreye 25 litremi yakıyor.. biraz uzun oldu gibi <:smiley:

95 model ZJ 5.2 aracım , şehirler arası (90-100 km hızda) tüple 15.6lt./100 km. yakıyor.

arslanamca71' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... bende sizleri yaklaşık bir birbuçuk aydır takip ediyordum.. daha öncede aklımda 96-98 model arası grand cherokee düşünüyordum .. sizleri takip ettiğim bu bir iki aylık süre zarfında biraz daha hastası oldum bu aracın.. her gün işyerinde ve evde bu siteye girip grand cherokee hakkında detaylı bilgiye ulaşmaya çalışıyor youtube den videolarını izleyip biraz daha pekiştiriyordum. öyle bir hale geldimki şu an gece rüyalarıma bile giriyor.. Ancaaak benim şöyle bir derdim varki : daha önceki yazılarda arkadaşlar şöyle kelimeler kullanıyor aslan besleyen yemini düşünmez. iyide yemi düşünmek aslanı beslememize engel değil. bir çok sayfayı araştırdım yakıt hiç güncel değil ve genelde kuruş hesabı yapılıyor.. sizlerden ricam gerçekten bu araçlar şehir içi ortalama 20 şehir dışı 15 litremi yakıyor yoksa harbiden 30 litreye 25 litremi yakıyor.. biraz uzun oldu gibi <:smiley:

ben 31" MT lastik, -44 ofset jantla şehir içi 27-30 litre gibi yakıyordum, şehir dışı ise 18-21 lire/100 km (100-110 ortalama ile), rakım 1800 mt., yer Kars yani soğuk şartlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR