Arama sonuçlarınız

1. pozzuk

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Çok güzel bir seçim,sorunsuz gelir ve takarsınız umarım..

2. pozzuk

Alınık MOTOR

Ynt: Alınık MOTOR Güncel.
  3. pozzuk

Alınık MOTOR

Seri 3 için defender veya orjinal seri 3 motoru arıyorum. Düz benzinli..

4. pozzuk

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Oktay abi camı takmak için yanda uzun vidalar varya,ayna zamanda yatırıyor camı vs.Onlardan lazım abi en acilinden?
  5. pozzuk

Series toplama

Ynt: Series toplama Araç yakında Maslağa gidecek,Hüsoff ta gerekli bakım yapıldıktan sonra arazi için gerekli işlemler yapılacak.Orjinalden ziyade vasıflı bi offroad arabası olacak.Bu bitsin birde aluminyum kasa bulup onu restore edeceğim.İlginize teşekkürler.

6. pozzuk

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme takip

7. pozzuk

silvestone mt 117 (31/10.50/15)

Ynt: silvestone mt 117 (31/10.50/15) Lastiklere talibim eğer satılmadılarsa..
  8. pozzuk

Satılık Defender Ambulans

takip
  9. pozzuk

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Tebrik ederim çok güzel bir iş çıkmış.Çok farklı bir fikir belki ama devlet bu tarz restorasyonlar için ufak çaplı da olsa kredi vermeli,resmen milli servet :D

10. pozzuk

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ takip

11. pozzuk

Satılık Unimog

Ynt: Satılık Unimog Nedir son durum?
  12. pozzuk

Series 3 te zor anlar

Ynt: Series 3 te zor anlar Şenol bey çok güzel iş çıkarmış,nasıl ulaşırım kendisine ve yeri nerede?

13. pozzuk

Series 3 te zor anlar

Ynt: Series 3 te zor anlar Evet.
  14. pozzuk

Series 3 te zor anlar

Ynt: Series 3 te zor anlar Cevaplarınız için teşekkürler.Parçalayabildiğim kadarını parçaladım,kalanını mecbur bir kaportacıya hallettirmem gerekecek,benim uğraşıp eğleneceğim yer ise iç mekan olacak artık :) en kısa zamanda fotoğrafları paylaşmak istiyorum fikirleriniz için.sevgiler
  15. pozzuk

Series toplama

Herkese merhaba, Aslında iyi durumda olan series 3 ümü sıfırlamak adına dağıtmaya,tekrar toplamak için hazırlamaya başladım.Bu süreçte desteğinizi bekliyorum. Tecrübeleriniz ve çevreniz benim için çok yararlı olacak. Anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir kaportacı ve boyacı var mı?

16. pozzuk

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Aracı komple baştan yapıyoruz ön panjur,göstergeler,dikiz aynası,vites topuzu lazım şimdilik.. kabin fiyatı nedir?bu başlıktaki araca uygulanan,pick up
  17. pozzuk

Series 3 te zor anlar

Merhaba, Bir hevesle giriştiğim işin altından sanırım kalkamayacağım ve bu konuda destek lazım.Satmaktan biranda vazgeçip sıfırlamaya karar verdiğim aracı kapalı otoparka çekip parçalamaya,sökmeye başladım. Kaput ızgara koltuklar derken bir süre sonra ilerleme kaydedemez oldum,çünkü çok eskimiş...
  18. pozzuk

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Merhaba,özel mesaj atamadığım için buradan soruyorum,series 3 parçaları var mı elinizde?Ve en önemlisi bu araçtaki kabinden bulabilirmiyiz?

19. pozzuk

Alınık series 3 parçaları

Aracı sıfırlamak için parçalamaya başladık,bu süreçte çeşitli orjinal paraçalara ihtiyacım olacak.Buradan bildiririm eksiklerimi.. Şimdilik; Ön panjur Göstergeler Vites topuzu Pedallar
  20. pozzuk

Satılık series 3

Ynt: Satılık series 3 İlanı kaldırılabilir,araç bizde kalacak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri