Arama sonuçlarınız

1. A

Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı

Ynt: Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı uzucu

2. A

Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı

Ynt: Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı Allah rahmet eylesin!basımız sagolsun...
  3. A

Herkes Dağda :)

ilk once umarım faaliyetleri iyi gecer dileklerimi iletiyorum hepsine;tanımama ragmen :) bugun karfurda alısveris yapıyoken teknik ceketli solopedli bi arkadası gordum;acıkcası ilk gordugumde ne alaka diye dusundum niye giyinmis diye sonra yaptıgı alısverise dikkat edidnce dedim kesin saglam bi...

4. A

İnfomag'da Bu Ay; Endüstriyel Dağcılık

Ynt: İnfomag'da Bu Ay; Endüstriyel Dağcılık serkan kaya ya ulasabilecegimiz bir mail adresi eklermisiniz?
  5. A

Malzeme Bakımı

Ynt: Malzeme Bakımı bence super bi yontem!fazla yapmak tabiki zararlı ama özellikle iyi bir faliyetten sonra yapılırsa kesinlikle ayakkabını omrunu uzatıcagına(fırcalamayla birlikte) ve daha iyi bir tutus saglıyacagına inanıyorum!

6. A

Akut İle KOÜ Eğitim Protokolu İmzaladı

Ynt: Akut İle KOÜ Eğitim Protokolu İmzaladı hayırlı olsun; universitemize!

7. A

Cemal Gülas Yardımcı Arıyor

Ynt: İlan cemal abi hacen ne yardımı? ben geleyum? yok ciddi nası bi yardım abi?
  8. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

eger cok ucuz bişi dusunuluyorsa pazardan yada avcılık dukkanından bir fener kap gel derim!ha ama saglam bişi istiyorsan istanbulda belli olan dukkanlar var!onlara gidip bakabilirsin yada internetten bakıp getirtebilirsin! e-bay.com turkiyeye getiriyor. baska bi secenek petzl yada vaude nin az...
  9. A

Çığ Belgeseli

Ynt: Çığ Belgeseli eyw saolasın! sömürü +1

10. A

Ağrı Kış Tırmanışı

Ynt: Ağrı Kış Tırmanışı iyi faaliyetler...

11. A

Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin KARACA'nın Teşekkür Mesajı

Ynt: Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin KARACA'nın Teşekkür Mesajı www.tdf.org.tr belki gelişmeleri takip etmek istersiniz.
  12. A

Menekşe Yaylası

Ynt: Menekşe Yaylası bi sorum var !2-2bck saat nerden yurumeye baslıyosunuz?cunku biz genelde barajdan baslıyoruz 9kmlik baraj yolunda nefes actıktan sonra;patikaya giriyoruz molalarla + 4-5 saat daha yurudukten sonra meneksede oluyoruz!Gerci kamp yukumuzde oluyor ama en iyi sure baraj yolunun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.