Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk once umarım faaliyetleri iyi gecer dileklerimi iletiyorum hepsine;tanımama ragmen :)
bugun karfurda alısveris yapıyoken teknik ceketli solopedli bi arkadası gordum;acıkcası ilk gordugumde ne alaka diye dusundum niye giyinmis diye sonra yaptıgı alısverise dikkat edidnce dedim kesin saglam bi...
Ynt: Malzeme Bakımı
bence super bi yontem!fazla yapmak tabiki zararlı ama özellikle iyi bir faliyetten sonra yapılırsa kesinlikle ayakkabını omrunu uzatıcagına(fırcalamayla birlikte) ve daha iyi bir tutus saglıyacagına inanıyorum!
eger cok ucuz bişi dusunuluyorsa pazardan yada avcılık dukkanından bir fener kap gel derim!ha ama saglam bişi istiyorsan istanbulda belli olan dukkanlar var!onlara gidip bakabilirsin yada internetten bakıp getirtebilirsin! e-bay.com turkiyeye getiriyor.
baska bi secenek petzl yada vaude nin az...
Ynt: Menekşe Yaylası
bi sorum var
!2-2bck saat nerden yurumeye baslıyosunuz?cunku biz genelde barajdan baslıyoruz 9kmlik baraj yolunda nefes actıktan sonra;patikaya giriyoruz molalarla + 4-5 saat daha yurudukten sonra meneksede oluyoruz!Gerci kamp yukumuzde oluyor ama en iyi sure baraj yolunun...