Cemal Gülas Yardımcı Arıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,400

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Yorulmayan Gençlere...
Değerli dostlar seyahat engeli olmayan, sigara kullanmayan, ipine, sözüne güvenilen, yorgunlukla dargın bir yardımcıya ihtiyacım var...
Katlanabileceğine inananlar bilgi@cemalgulas.com a bir CV gönderirlerse mutlu olurum...

C.Gülas

Etiketler

Ynt: İlan

mumla arasan bulunmaz fırsat bence ama.... geçim derdi işte işi gücü bırakıpda gidemiyor insan...sadece haftasonlarıda yetmiyor...
ondan sonra öööylee uzaktan uzağa bakakalıyorum :(

Ynt: İlan

balum' Alıntı:
mumla arasan bulunmaz fırsat bence ama.... geçim derdi işte işi gücü bırakıpda gidemiyor insan...sadece haftasonlarıda yetmiyor...
ondan sonra öööylee uzaktan uzağa bakakalıyorum :(

sorma ağbi hemde ne fırsat ama malesef öğrencilik oyunumunuza ters .amaboş arkadaslar ıcın super bır fırsat

Ynt: Cemal Gülas Yardımcı Arıyor

iyi güzel hoş da birazcık ipucu olsada bizde gerisini getirsek hani.nerdedir ne işidir yapacak becerimiz varmıdır ve en son sırada da tabi bana göre maddi imkanları nedir.neden en son sıra çünkü sosyal güvencem var ve emekliyim genç emekli (malulen)

"Cemal Gülas" diye bir arama yaparsanız aşağı yukarı kim olduğu ve ne iş yaptığı/yapılacağı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz ;)

lütfen haksızlık yapmayın cahilsek okadar da değiliz cemalbeyi tanımyanın bu sitede ne işi varki.gitsin başka sitelerde gezinsin.ben sadece birazcık daha detaylı olabilirdi onu belirtmek istedim ve neden olmasın şuanda bana uyar da ondan.yalnızım yalnızım yalnızım.duygularımı anlatmam imkansız anlıyormusunuz saygılarımla

bir ayıyı evcilleştirmedi sadece kendi başınınçaresine bakacak seviyeye gelene kadar besledi.ayrıca ayıyı evcilleştirebilir okadar becerikli olabilir ama gelsin de insanı evcilleştirsin bakalım(ben yapacağına inanıyorum ama sadece insanın evcilleşmesinin daha zor olduğunu kastetmek için yazdım)

bahcivankurt' Alıntı:
bir ayıyı evcilleştirmedi sadece kendi başınınçaresine bakacak seviyeye gelene kadar besledi.ayrıca ayıyı evcilleştirebilir okadar becerikli olabilir ama gelsin de insanı evcilleştirsin bakalım(ben yapacağına inanıyorum ama sadece insanın evcilleşmesinin daha zor olduğunu kastetmek için yazdım)

bu ne celal ????

celallenmekle ilgisi yok ben sadece içimden geçeni söyledim.malum insanların duygu ve düşünceleri değişiyor sizde duymak istemediklerinizi duysanız sevdiğiniz emek verdiğiniz uğruna herşeyi gözüne aldığınız birinden o ayıya haksızlık ettiniğinizi düşünürdünüz ???

bahcivankurt' Alıntı:
celallenmekle ilgisi yok ben sadece içimden geçeni söyledim.malum insanların duygu ve düşünceleri değişiyor sizde duymak istemediklerinizi duysanız sevdiğiniz emek verdiğiniz uğruna herşeyi gözüne aldığınız birinden o ayıya haksızlık ettiniğinizi düşünürdünüz ???

Ne diyosun abicim ben seni anlamıyorum !!!!

Ben kimseye haksızlık etmedim

Ayrıca o insanı bizzat gördüm ve tanıyorum az çok, ayrıca eminimki o insanda benim ailemi tanıyodur.

Kendisini ben zaten facebooktan olsun başka yerlerden olsun bizzat konuşmuş ve gereğini sölemişimdir.

Konu daha farklı yerlere dağılmasın bu konuşmada fazla uzamasın bence......

Arkadaşlar sakin lütfen kırmayalım birbirimizi hemde böyle bir konuda :smiley: . İlanın üzerinden geçmiş 3-4 yıl ;)

Ancak ilan eski olsa da elimizden gelen birşeyler varsa Vahşi Hayat Derneğinden esirgememeliyiz . http://www.vahsihayat.com/ ;)

Saygılar herkese ...

kurallara ve kusurlara bakmayın hele benim gibi f ten q yeq den f zar zor dokunan biriiçin . eften füften dokunmayın zaman la ehilleşir varsa kural benim diyemem anlayana sivri snek anlamayana davul zurna .bunu da menşur çicek sulamayıcısı milli vekilim olmayan biride bi türlü söyleyemedi gitti kuru kuruya kuru yedi vs.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler