Arama sonuçlarınız

1. anstel

Schengen Vizesi Hakkında Bir Soru

durumunuzu konsolosluğa olduğu gibi anlatın çok girişli vize isteyin şansınıza verebilirler.

2. anstel

Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

Ynt: Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice harika yerler güzel fotoğraflar, takip :))
  3. anstel

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hayatımda ilk defa karavana bindim hatta direksiyon'una bile geçtim, inanılmaz zevk aldım, ailemle cocuklarimla karavanda geziler hayal etmek bile güzeldi, ve bunları sadece bu sitede plakası doğduğum yere ait olduğu icin selam verip tanışma şerefine Nail oldugum Halil abi'ye...

4. anstel

ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU

Ynt: ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU Uluslararası ehliyet malesef yunanistanda zorunlu, 3 kez aracımla giriş yaptım her defasındada ehliyetimide görmek istediler ama başka herhangi bir ülkede sıkıntı olmadı, ilk vizenin tek giriş olması gayet normal zamanla uzun ve çok girişli vize verirler.
  5. anstel

Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi

Ynt: Nice, Cannes, Monako ve Cote d’Azur Gezi Rehberi Ellerinize saglik, bir rehber kitabından daha aydınlatici anlatımınız var, gitmek isteyenler kesinlikle bu yazının ciktisini almalı...

6. anstel

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Paylaştığınız bölümleri bir çırpıda okudum cok guzel gidebileceklere rehber olacak sekilde sade bir anlatımınız var, ellerinize saglik ilgiyle takip edeceğim İnsallah...

7. anstel

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa bey şu an anlatıklarınızla çok alakası yoksada bir soru sormak istiyorum aracınızla yunanistandan feribota binip italyada indiğinizde her hangi bir kontrol oluyormu, şüphe üzerine mutlaka her yerde kontrol edilebilirz ama...
  8. anstel

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Zevkle ve heyecanla takipdeyim :))
  9. anstel

Schengen vize kullanımı

Merhaba Arkadaşlar sizden bir ricam var; yunanistandan alınma çok girişli vizem var bunu kullanarak arabamla yani karayoluyla almanyaya gitmek istiyorum yolda veya vizem bittikten sonra yeni vize alımında bir sorun yaşarmıyım, lütfen bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

10. anstel

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa bey gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum bir sorum olacaktı; yunanistandan italyaya feribotla geçmenin maliyeti ne kadardır veya şöyle sorayım internetden bilet almakla direk iskeleden bilet almak arasında bir fark varmı...

11. anstel

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Yazılarınızı, gezilerinizi keyifle takip ediyorum bir sey takıldı aklıma bu tomtomda En yakın acik otoparka götür talimatını nasıl veriyorsunuz içn kategorisindemi benimde aracımda tomtom var kullanımı cok karışık
  12. anstel

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer bey geçmiş olsun, büyük bir heyecan ve merakla paylaşımlarınızı bekliyor olacağız inşallah...

13. anstel

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Anlatımınız ve gözlemleriniz çok hoş, gerçektende en az kendim gezmiş kadar zevk alıyorum..
  14. anstel

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Allah yolunuz açık etsin, meşakkati bile zevke dönüştürmek bu olsa gerek, İnşallah banada nasip olur bu tür rotalar...
  15. anstel

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Merhaba, gezi yazınızı zevkle okuyorum. Merak ettigim bir sey var bu kamp alanlarında karavanla değilde normal arabayla gidipde çadır kurup geceleyebiliyormuyuz? Eğer bu mümkünse fiyat karavanla aynimi oluyor?

16. anstel

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Masallah cok guzel bir gezi olmuş devamını merakla bekliyorum ayrıca karavanciliga cok ilgimi arttırıyor bu tür paylaşımlar...
  17. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

Ynt: Arabayla Balkan Tur'u Merhaba, makedonyaya uçakla gitmek normalde uygun değildir (ağustos için thy 450 tl) ama pegasusun işin içine girmesiyle (ağustos sonu 290 tl) bir nebze uyguna bilet bulmak mümkün oldu. şimdi vize almanız gerekliyse (karadan gidileceği için araçla ya yunanistan yada...
  18. anstel

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km Merhaba, benim merak ettigim ailecek 4 kisi balkanları 1 hafta gezerek akabinde kuzey İtalya ve birazda Güney fransayı gezerek Almanya'ya gitmek, burda öğrenmek istedigim 4 kişilik bir cadirla yola çıksak kamp alanlarında konaklasak bunun maliyeti ne olur...

19. anstel

Çadırda Konaklayarak Araç ile Seyahat

Ynt: Çadırda Konaklayarak Araç ile Seyahat Tesekur ederim cevaplarınız icin, evet bahsettiginiz gibi malesef hayatımda daha once hic çadırda yatmadım tabi ailemde, çadıra ve kampa ilgimi bende uzun yıllardır geze geze Fransa üzerinden Almanya'ya gitme arzusu kamciladi, bundada maksadım doga...
  20. anstel

Çadırda Konaklayarak Araç ile Seyahat

Arkadaşlar bir süredir özelliklede aracımla balkan gezisi yaptığımdan beri ailecek bir çadır alıp avrupada kamp yerlerinde konaklayarak gezmeyi düşünüyorum; şimdi bu konuda görüşü bilgisi olan artısını eksisini bilen arkadaşlardan yardım istiyorum balkanları, slovenya ve italyanın kuzeyini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri