ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aktemur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,072

aktemur

Yeni Üye
ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU.
1-Avrupa schegen ülkelerine giden arkadaşlarımız uluslararası ehliyet çok pahalı.300 tl gibi bir ücreti var.Bu forumda sorduğum kadarıyla yollarda sordukları yokmuş.Gıcığın birine denk gelirsem arabayı bağlar mı? cezası var mıdır?çünkü çok korkuyorum.Turing Türkiye'yi aradığımda Bulgar'da sormadıklarını ama Yunan'da ve diğer schegen ülkelerinde sıkıntı yarattıklarını söylediler.300 tl çok para lütfen yardım.Rusya Sovyet ülkelerinde ehliyet soran olmamıştı bana.ama çok korkuyorum.
2-Multiple vize sorunu.Vizeyi veren bir aracı kurumla schegen vizesi alıyorum.Multiple istedim vermeyeceklerini söylediler ilk schegen'de daha sonra ilerki diğer vizelerde verirlermiş.Başka yolu yok mu hemen multiple almanın?Arabayla gidicem neden bu kadar inatlar?
Not:Doktor kardeşimin 5 schegeni var soyadımızdan dolayı başka akrabalarımız ilticaya karıştıklarından dolayı 4 ünü single almış 1'i multiple almış zarzor.Lütfen bu konuyla alakalı da ALLAH rızası için yardım ölüyorum lütfen ???

Etiketler
Ynt: ULUSLARARASI EHLİYET SORUNU

Uluslararası ehliyet malesef yunanistanda zorunlu, 3 kez aracımla giriş yaptım her defasındada ehliyetimide görmek istediler ama başka herhangi bir ülkede sıkıntı olmadı, ilk vizenin tek giriş olması gayet normal zamanla uzun ve çok girişli vize verirler.

1- ;D
2- ilk vizenin kalacağınız süre kadar ve tek girişli olması normal. bunun yardımı malasef yok, ya vize alırsınız yada ret verirler pasaportunuza. açıklama da yapmazlar. diğer taaftan C tipi iş vizesini deneyebilirsiniz ama ilk vizede vermeyebilirler.

Amerika dan bazı internet siteleri çok daha ucuza 35$ gibi uluslarlarası ehliyet veriyorlar ve Yunanistan da geçerli olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? Turing in fahiş fiyatına boyun eğmek mi zorundayız. Almanya da araba kiraladım; Uluslararası ehliyet sormadılar.

Benim multi şengen vizem var ilk defa yurt dışında araba kullanıp karavan turuna çıkacağım avrupada
E sınıfı ehliyetim var extra bir şey yapacakmıyız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri