Arama sonuçlarınız

1. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Hahaha :)) süper suzuki bu duymadın galiba hahaha :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Abi temizlesin de pahalı mahalı yapcak bişey yok olmadı enjektörleri değiştiricem pistonlarıda ele almayalım sonradan Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi

Ynt: Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi Tamam abi araba bildiğin gaz kesiyo sinir bozucu bir durum :/ geçen gaz bitmiş farketmedim benzine aldım tam sollama yapacam yok araba gaz yemiyo Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Merhaba, benim vitara tüpte çalışırken bi sıkıntısı yok fakat benzinde araç tıkanıyor gaza basınca hareketleniyor fakat aniden gaz kesiyor bundan dolayı ben enjektör tıkanıklığından şüphe ediyorum. şimdi asıl sorum şu olacak bu piyasadaki enjektör temizleyici katkılar ne...
  5. Z

Enjektör Temizliği İle Alakalı Bilgi

Merhaba, benim vitara tüpte çalışırken bi sıkıntısı yok fakat benzinde araç tıkanıyo gaza basınca hareketleniyor fakat aniden gaz kesiyor bundan dolayı ben enjektör tıkanıklığından şüphe ediyorum. şimdi asl sorum şu olacak bu piyasadaki enjektör temizleyici katkılar n kadar faydalıdır yoksa hiç...

6. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hala gelmedin mi abi sen ? Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Z

forum yoneticilerine tesekkurler

Ynt: forum yoneticilerine tesekkurler Abi dolar 1 tl ye mi düştü :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hayırlısı be abi :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hahaa :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı bikaç yıl sonra olmak kaydıyla başıma :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Z

Hangi Arazi Aracı

Ynt: Hangi Arazi Aracı Bende rubicon derim şahsen ama 2. Seçenek olarakda bi amarok aklımı çelmez değil hani :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Gezenbilir bir aile faciasına yol açacak aileden sorumlu devlet bakanı parmak basıp siteyi engelletecek :)) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Z

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki mi Satıyorum. Hocam formda faal suzuki ci bayA az Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Saygılar abi :/ ugrayamadımda ya bugün hiç dışarı çıkamadım :/ Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu temizlikte alan bulunur ama yavuz beyin dediği gibi bi çiçek işine gir bide bi süre ikitellide tut aracı zaman herşeyin ilacıdır :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Acı son :( geç kavuştun tez ayrılacaksın abi :/ zor durum :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Z

Ynt: En Güzel Series Oyum Burak Uysal'a... Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Oğuzhan ben bu haliyle heryere sokuyorum acımadan o dediklerinden sonra ne yapacağım belli olmaz benim kendimden korkuyorum :)) bigün fena kalıcam biyerde :)) imdaaattt diye duyarsınız sesimi ahahah Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. Z

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok be abi ne bozulması laf olsun diye takılıyorum ben :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri