En Güzel Seriesi Seçiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,973

gezenbilirin en güzel seriesini seçiyoruz

• Kullanılan toplam oy
    43

Etiketler
güzel

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz

burakuysal' Alıntı:
Satmadım daha. Umutun araba 5 yıldır satılık

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hadi len:smiley:))))) Ben değerini öğrenmek için çıkardım:smiley:))))) Şu an 15.000 tlde değeri, yavaş yavaş çıkıyor:smiley:)))))

Sevgili seçmenler, Burak'a bakmayın, demagoji yapıyor, oyları bölmeye çalışıyor:smiley:)))))

Kardeşim belki ben de değerini öğrenmek için satılığa çıkardım allla allaaaa. ( öldürecen beni bir gün gülmekten )
demin benimki ne yazıyorsun orada sürekli bir de gülüp duruyorsun dedi. Ben de sevgililerimle yazışıyorum dedim

burakuysal' Alıntı:
Kardeşim belki ben de değerini öğrenmek için satılığa çıkardım allla allaaaa. ( öldürecen beni bir gün gülmekten )
demin benimki ne yazıyorsun orada sürekli bir de gülüp duruyorsun dedi. Ben de sevgililerimle yazışıyorum dedim

Gece gece güldürdünüz beni:smiley:)))) allah ta sizi güldürsün:smiley:)))

burakuysal' Alıntı:
biri Suzuki mi dedi?
alakasız ama benim araç
10356308_760011404049370_7692612510441531858_n.jpg

Kolay yarışma olsun,
Ben kime oy verirsem o kazanıyor (asla siyasi seçimler için geçerli değil) hani eskiden olan yarışmada Umut Kılıç arkadaşımızın BEYAZ PUMASI seçilmişti ve ben BEYAZ PUMA ya oy vermiştim.
Geçmiş yarışmada Umut ismi duyuldu, biraz da şanslı gibi fakat benim oyum kim arabasını bir tur vermeyi taahhüt ederse ona olacak.
Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.

sisdagili61' Alıntı:
Kolay yarışma olsun,
Ben kime oy verirsem o kazanıyor (asla siyasi seçimler için geçerli değil) hani eskiden olan yarışmada Umut Kılıç arkadaşımızın BEYAZ PUMASI seçilmişti ve ben BEYAZ PUMA ya oy vermiştim.
Geçmiş yarışmada Umut ismi duyuldu, biraz da şanslı gibi fakat benim oyum kim arabasını bir tur vermeyi taahhüt ederse ona olacak.
Arabam 5 tur sizindir Niyazi Abi:smiley:))))))

sisdagili61' Alıntı:
Kolay yarışma olsun,

Niyazi bey gel sana arabayı komple vereyim :D

maaşallah maaşallah. ne zaman suzuki görsem aklıma bu video geliyor :smiley:
Fazla suzuki ci yok. olanda da bizim buradaki muhabbet yok. Yapmanız gereken araçlarınızı land ile değiştirmek ;)

burakuysal' Alıntı:
maaşallah maaşallah. ne zaman suzuki görsem aklıma bu video geliyor :smiley:
Fazla suzuki ci yok. olanda da bizim buradaki muhabbet yok. Yapmanız gereken araçlarınızı land ile değiştirmek ;)
land değil de kare kasa cherokee düşünüyorum bundan sonra. ilk aracım clio ydu. sonra lada niva vardı. şimdi Suzuki. ibre bundan sonra 4x4 üzerinde kalacak inşallah. sonrası için bakalım kısmet. belki de yakıttan bunalmış bir kafa kafaya takas cherokee bulurum. dediğim gibi kısmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR