En Güzel Seriesi Seçiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,965

gezenbilirin en güzel seriesini seçiyoruz

• Kullanılan toplam oy
    43
Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz

mecnunbalci' Alıntı:
land değil de kare kasa cherokee düşünüyorum bundan sonra. ilk aracım clio ydu. sonra lada niva vardı. şimdi Suzuki. ibre bundan sonra 4x4 üzerinde kalacak inşallah. sonrası için bakalım kısmet. belki de yakıttan bunalmış bir kafa kafaya takas cherokee bulurum. dediğim gibi kısmet.
hic bi amerikanci vermez :smiley: dusunsene daha buyuk daha guclu bagaji var hersey 4 4 luk neden versin ki zaten surekli kullanilmiyo araclar surekli kullanan suzikiyi tercih etmez zaten.demek istiyorum ki alicaginiz takasi kabul eden araci bin kere dusunmeniz lazim acaba altinda bi i.nelik mi var diye :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
güzel

Lutfen konumuzu kaynatmayalım arkadaşlar. Bakarsınız en güzel series benimki seçilirse hanımı ikna ederim satılmaz.
Desteklerinizi bekliyorum.

Evet arkadaşlar,
Beş tur ve komple veren iki arkadaşımız var sizlerde en azından önünde yaslanıp bir fotoğraf çektirmeye izin verin ve bana bir kıyak yapıp dört oy kullanma hakkı verinde hepinize birer oy vereyim yoksa ibre yönünü bulacak.

sisdagili61' Alıntı:
Evet arkadaşlar,
Beş tur ve komple veren iki arkadaşımız var sizlerde en azından önünde yaslanıp bir fotoğraf çektirmeye izin verin ve bana bir kıyak yapıp dört oy kullanma hakkı verinde hepinize birer oy vereyim yoksa ibre yönünü bulacak.

niyazi bey buyrun vana misafirim olun buralarda her türlü offroad yapabilecek yer var trabzon kadar güzel yaylaları olmasada burasıda güzel :smiley: yolunuz düşerse beklerim van/hakkari :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
hic bi amerikanci vermez :smiley: dusunsene daha buyuk daha guclu bagaji var hersey 4 4 luk neden versin ki zaten surekli kullanilmiyo araclar surekli kullanan suzikiyi tercih etmez zaten.demek istiyorum ki alicaginiz takasi kabul eden araci bin kere dusunmeniz lazim acaba altinda bi i.nelik mi var diye :smiley:
okuyunca üzüldüm :-[ ama Suzukime bakınca yüzümde bir gülümseme oluştu :smiley: bende kalsa da sorun değil hoca, seviyorum aracımı ;D

mecnunbalci' Alıntı:
okuyunca üzüldüm :-[ ama Suzukime bakınca yüzümde bir gülümseme oluştu :smiley: bende kalsa da sorun değil hoca, seviyorum aracımı ;D
bencede araciniz guzel hic vermeye calismayin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR