Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim cok araştirdim youtube den google dan birazda el becerim olduğunu düşünüyorum başarabileceğimede inaniyorum ve başladim
30 kasim da aracin muayenesi vardi onun icin aracin icine fazla bir şey yapmadim kamyonet olarak son kez tuv de muayene yaptirdim bundan sonra maddiyat...
Sayın ybasay
Bende bu işe yeni başlayanlardanim ama cok araştirdim youtube den cok video seyrettim ve heves ile basladim bu forumda paylastim
Kendi karavanini yapanlar citroen jumper 15m3 selim başliği altinda bakmanizi tavsiye ederim
Size onerim hayallerinizi ertelemeyin benim emekliligime...
Vankel bey bende teşekkür ederim ilginiz icin
Yan kaplamalarda kullandığım malzeme 5mm mdf lam boyanabilir malzeme
Genelde araç içi mobilyasinda ve kaplamasında suya dayanikli malzeme kullanirlar (bu işi ticari amaçla yapanlar) işciliği cok olur veboyarlar yada kaplama yaparlar . ben...
izelasyon bittikten sonra 1cm kalinliginda ve 15 cm genişliğinde tahta koydum hem izelasyonu sıkıştırsın hemde kaplamaya destek olsun diye
Ayrica elektrik anahtarlarini takabilmek icin cok guzel oldu