<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 151494" data-quote="Destan06" data-source="post: 1435347"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1435347"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1435347">Destan06' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<blockquote data-attributes="member: 151494" data-quote="Destan06" data-source="post: 1435347"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1435347"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1435347">Destan06' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin. Başarılar dilerim, daha önce karavan yapan biri olarak takıldıgınız konularda yardımcı olabilirim. Profilimde tel numaram var
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>T<br />
Öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin. Başarılar dilerim, daha önce karavan yapan biri olarak takıldıgınız konularda yardımcı olabilirim. Profilimde tel numaram var
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Teşekkür ederim cok araştirdim youtube den google dan birazda el becerim olduğunu düşünüyorum başarabileceğimede inaniyorum ve başladim<br />
<br />
30 kasim da aracin muayenesi vardi onun icin aracin icine fazla bir şey yapmadim kamyonet olarak son kez tuv de muayene yaptirdim bundan sonra maddiyat düzgün oldukça yavaş yavaş imalata devam yaptikça burda resimleri paylaşçam</div>