Arama sonuçlarınız

1. artsanatyildiz

izmirde bir series hurda niyetine

arkadaşlar bir arkadaşım series bulmuş sahibinden almışlar satışı olmayan bir araç galiba sahibi vefaat etmiş varisleride bu aracı bizim arkadaşlara satmış ama plaka ruhsat yok anlayacağınız. parça olarak değerlendirmeniz adına. arkadaşım bana bu konularla ilgilendiğim için söyledi bende...

2. artsanatyildiz

DEFENDER ARIYORUM

Ynt: DEFENDER ARIYORUM arayışında sana kolay gelsin haddimize düşmez ama üslubunda biraz hani nasıl derler bir bitirim edası var senden kişisel olarak ricam bu tip söylemlerden kaçınman. Nedeni ise yanlış anlaşılabilirsin.10000 tl ye defender normal piyasada şuan için bulman çok zor ama şunu...
  3. artsanatyildiz

Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder

Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder hayırlısı olur inşallah tez zamanda hiç yoktan oradan gelecek meblayı arcına kullanırsın

4. artsanatyildiz

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... sizin orda yok ama bizim burda bayağı bir sıkıntı var :)
  5. artsanatyildiz

Defender 110'a Çelik Jant Bulmak için Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Defender 110'a Çelik Jant Bulmak için Yardıma İhtiyacım Var 25 tanesini 120 liraya almıştım

6. artsanatyildiz

Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder ilan panosu bölümünde paylaşabilirsin. yada bana bedava ver bende tekne yapıp ona takayım ne dersin izmire gelince binersin ;D yada ben trabzona gelirsem ;) iyi fikir değilmi

7. artsanatyildiz

Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder hadi bendende kayserili yaklaşımı olsun alırken mi satarken mi? (yanlış anlamayın amacım laf atmak değil ben Kayseriliyim)
  8. artsanatyildiz

bizler variz ve sizlerlen gurur dumaktayiz

Ynt: bizler variz ve sizlerlen gurur dumaktayiz hep beraber
  9. artsanatyildiz

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur iyi ve ucuz çözüm

10. artsanatyildiz

Merhabalar abilerim ve kardeşlerim.

Ynt: Merhabalar abilerim ve kardeşlerim. bekleriz

11. artsanatyildiz

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

2,5 düz dizel sanada bakar etrafınada yakıtta üzmez aman euro koydun kırsal koydun demez biodizelde yakar istersen 6 ayda bir enjektörler temizlenir yürür gider koşmaz ama gideceğin yere elbet varır ... :)
  12. artsanatyildiz

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... haydi hayırlısı

13. artsanatyildiz

rakamlar aslında birazda nasıl bir şey aradığınızla bağlantılı siz ne istiyorsunuz özellik olarak yada nerde kullanacaksınız bizim araçlarımız lego oyuncakları gibidir sök çıkar tak çıkar değişir rakamlar 5000 tl den 85000 tl ye kadar
  14. artsanatyildiz

aracı bir servise götürün değerler çok yüksek bence normali 11-12 litre
  15. artsanatyildiz

15 litre biraz fazla degilmi. 2.5 motor icin hayir oyleyse bu yaz cesmeye otobusle giderim vallaha :)

16. artsanatyildiz

benzinli araca dizel motor

Ynt: benzinli araca dizel motor malesef benzinli araca dizel motor koyulamıyor. yeni motor konacaksa 2 seçenek var kendi motorunun (benzinli yada dizel ) motor üretim yılı düşük ise yüksek hacimli olması aynı veya düşük hacimli ise yüksek model olması gerekli biraz karışık fakat hal böyle :)
  17. artsanatyildiz

puma motor ford transitlerdeki 2001 model ve üstü 120 ps 130s gücündeki motorlardır. Yalnız bir şeyi daha belirtmek isterim amansız ve tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa tutuldunuz şimdiden haberiniz olsun :) zaman geçtikçe bizleri daha iyi anlayacaksınız.
  18. artsanatyildiz

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne defender sevdalıları üzerinde yapılan bir araştırmaya göre beyin fonksiyonlarının normal insanlara göre % bilmem kaç daha fazla çalıştığı belirlenmiş :) işin kötü yanı yorulan beyin birde pusulasını şaşırıp bu araca isim vermek gibi...

19. artsanatyildiz

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne şaka şaka merak etmeyin sanırım arkadaş yeni. ihaleden alındığını anlamamıştır yeniliğine verin :) ;)
  20. artsanatyildiz

En Uzun Defender; Double Defender.

Ynt: En Uzun Defender; Double Defender. yanlışmı düşünüyorum ama ? ::)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri