<div class="bbWrapper"><b>Ynt: DEFENDER ARIYORUM</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="asiyim" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
asiyim' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>ilgin için teşekkür ederim fakat bu araç 90 modeli ben 110 def arıyorum saol yinede<br />
</b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Satilan araclar arasinda 90" yok. Hepsi 110". Bazilari kapali kasa 5 kapi, bazilari 3 kapi kasali (tenteli) olanlar. Bu fiyata 90" Defender satan varsa motoru olmadan bile alirim. <br />
MKE satislarinda da minimum fiyat 3.500 tl, oda hurda olarak degeri, 1.000 tl'ye satilan birsey yok. <br />
Benim tavsiyem, zaman zaman MKE'nin satiliga cikardigi araclara teklif vermemiz. Burada 110 tentelileri uygun fiyata alanilirsiniz. Yurur halde cikarttiginizdaki masrafiniz 7.500 civari olur, eger İstanbul disinda boya yaptirma sansiniz varsa istediginiz beyaz renge de boyatabilirsiniz ama ruhsata isletme masrafiyla toplam masrafiniz 10 bini geçer. Lastikleri de yenilemeniz gerekecek, bununla beraber 12 bine yakin bir rakama yurur halde beyaz bir 110 model kasali Defender sahibi olursunuz. <br />
Bundan sonra hesap etmeniz gereken sey, isletim maaliyetleri olacaktir, zira kuvvetle muhtemel motor ve mekanikle ilgili bircok yapilmasi gereken bakim vs olacaktir.</div>