rica ederim. fakat bahsettiğin bütçede ancak böyle bir araç bulabilirsin diye düşünüyorum.asiyim' Alıntı:ilgin için teşekkür ederim fakat bu araç 90 modeli ben 110 def arıyorum saol yinede
ilker bey yanlış bilmiyorsm bu ilanı veren satıcı da 110 var yoksada kupa ellerinde mevcut yani 110 yapıp veriyorlar. ilanda kapalı kasa yani 110 resimleri mevcutilkerilker' Alıntı:rica ederim. fakat bahsettiğin bütçede ancak böyle bir araç bulabilirsin diye düşünüyorum.
Olabilir. Geçtiğimiz günlerde kendim için arazi aracı araştırırken rastgelmişti ilan, ordan aklımda kalmış o yüzden arkadaşa yardımcı olabilmek ümidiyle paylaştım ama ilan sahibini arayıp görüşmedim. Anladığım kadarıyla ilan sahibi askeri araç ihalelerine girip toplu olarak alıyor bu araçları,,,... Elinde daha değişik modeller de olabilir.artsanatyildiz' Alıntı:ilker bey yanlış bilmiyorsm bu ilanı veren satıcı da 110 var yoksada kupa ellerinde mevcut yani 110 yapıp veriyorlar. ilanda kapalı kasa yani 110 resimleri mevcut
asiyim' Alıntı:ilgin için teşekkür ederim fakat bu araç 90 modeli ben 110 def arıyorum saol yinede
asiyim' Alıntı:bu araç sizce nasıl beyler gerçi kocaelinden araç alınmaz ama