DEFENDER ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asiyim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,108

Etiketler
Ynt: DEFENDER ARIYORUM

arayışında sana kolay gelsin haddimize düşmez ama üslubunda biraz hani nasıl derler bir bitirim edası var senden kişisel olarak ricam bu tip söylemlerden kaçınman. Nedeni ise yanlış anlaşılabilirsin.10000 tl ye defender normal piyasada şuan için bulman çok zor ama şunu yaparsın ihaleye girersin beğendiğin araç olur alırsın. sana toplarken yardımcıda oluruz.bu sitede herkez birbirine yardımcı olmaya çalışır. buna bende dahil .

ilkerilker' Alıntı:
rica ederim. fakat bahsettiğin bütçede ancak böyle bir araç bulabilirsin diye düşünüyorum.
ilker bey yanlış bilmiyorsm bu ilanı veren satıcı da 110 var yoksada kupa ellerinde mevcut yani 110 yapıp veriyorlar. ilanda kapalı kasa yani 110 resimleri mevcut

artsanatyildiz' Alıntı:
ilker bey yanlış bilmiyorsm bu ilanı veren satıcı da 110 var yoksada kupa ellerinde mevcut yani 110 yapıp veriyorlar. ilanda kapalı kasa yani 110 resimleri mevcut
Olabilir. Geçtiğimiz günlerde kendim için arazi aracı araştırırken rastgelmişti ilan, ordan aklımda kalmış o yüzden arkadaşa yardımcı olabilmek ümidiyle paylaştım ama ilan sahibini arayıp görüşmedim. Anladığım kadarıyla ilan sahibi askeri araç ihalelerine girip toplu olarak alıyor bu araçları,,,... Elinde daha değişik modeller de olabilir.

asiyim' Alıntı:
ilgin için teşekkür ederim fakat bu araç 90 modeli ben 110 def arıyorum saol yinede

Satilan araclar arasinda 90" yok. Hepsi 110". Bazilari kapali kasa 5 kapi, bazilari 3 kapi kasali (tenteli) olanlar. Bu fiyata 90" Defender satan varsa motoru olmadan bile alirim.
MKE satislarinda da minimum fiyat 3.500 tl, oda hurda olarak degeri, 1.000 tl'ye satilan birsey yok.
Benim tavsiyem, zaman zaman MKE'nin satiliga cikardigi araclara teklif vermemiz. Burada 110 tentelileri uygun fiyata alanilirsiniz. Yurur halde cikarttiginizdaki masrafiniz 7.500 civari olur, eger İstanbul disinda boya yaptirma sansiniz varsa istediginiz beyaz renge de boyatabilirsiniz ama ruhsata isletme masrafiyla toplam masrafiniz 10 bini geçer. Lastikleri de yenilemeniz gerekecek, bununla beraber 12 bine yakin bir rakama yurur halde beyaz bir 110 model kasali Defender sahibi olursunuz.
Bundan sonra hesap etmeniz gereken sey, isletim maaliyetleri olacaktir, zira kuvvetle muhtemel motor ve mekanikle ilgili bircok yapilmasi gereken bakim vs olacaktir.

eğer 91model 110 benzinli lpg li düşünürsen bende var beyaz motor yeni lpg frenler komple depo şamandıra pompa akü distiribitör baskı balata yeni yürürü mükemmel arazi çalışıyor 2014 ün 4 .ayınakadar muayene orjinal boyalı telekom antalyadan alınma parçalar kayalardan alındı ümraniye odabaş oto mehmet ustada yapıldı fiyatı 15 000 tl tlf 0554 324 90 52

bu arada konuşma tarzım size biraz garip geldi sanırım hatam olduysa affola kimseyi kırmak üzmek rencide etmek asla istemem

bu araç sizce nasıl beyler gerçi kocaelinden araç alınmaz ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-land-rover-defender-110-2-5-dizel-4-x-4-90405268/detay

araç güzel görünüyor ama şu kocelinden alınmaz demişiniz onun sebebini söylerseniz bizde bilgilenmiş oluruz...

o bölge yıllardır change araçlarla uğraşıyor şimdi varmı bilmiyorum ama olduğunu sanıyorum alışverişlerinizde çok dikkatli ve aldığınız ürünü en ince detayına kadar inceleyiniz evrak vs plaka sorgulama

asiyim' Alıntı:
bu araç sizce nasıl beyler gerçi kocaelinden araç alınmaz ama

Ben senin ciddiyetin ve samimiyetin konusundan cok emin olamiyorum. Bir onceki mesajinda kendi yazma tarzini elestirebildin ve niyetinin kimseyi kirmak olmadigini belirtin ama her mesajin farkli bir elestri konusu olmaya basladi. Eger o bolgeden araba almak istemiyorsan baska bolgeden bakarsin. Munferit olaylar uzerinden genelleme yapmak dogru degil. Sana kolayliklar dilerim ve nacizane tavsiyem yazim tarzinin bu kadar sivri olmamasi yonunde olur. Samimiyet, acik sozluluk, dobralik ile maksadını asan ifadeler arasinda ince bir cizgi oldugunu farketmen lazim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.