Arama sonuçlarınız

1. sdkbrckmk

Arıza Lambası, Liberty 2006, 2.8crd

arkadaşlar merhaba aracım 2006 liberty, makyajlı olan esp'li modeldir ve 2.8crd dir. aracımda arıza lambasının yandığını gördüm. yanan lambanın şeklini aşağıda görebilirsiniz ekledim.olay şu şekilde. aracı kocaeli şehrinden satın aldım, ankara üzerinden ordu ya gitmek için yola çıktım. bolu...

2. sdkbrckmk

Liberty Renegade Crd - 2005

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 aracımda şuan 17 inc lastik mevcut. ebatlar 235-65-17 şeklinde.. 17 in lastiklerde 245-65-17 kullanabilirsin diyorsun ama tam dönüşlerde sürtme yapar diyorsun...böyle bir durum var ise 235 i tercih etmek daha doğru olur sanırım.235 yada 245 çok afaki...
  3. sdkbrckmk

Liberty Geri Görüş kamerası

Ynt: Liberty Geri Görüş Kamerası seras , aracınıza bu tarz bir player taktığınızda inşallah, resimlerle beraber yorumunlarınızı bekliyorum. keza kullanıcı olarak görüşleriniz önem arz ediyor. bende almak taraftarıyım. konu takibimde :)

4. sdkbrckmk

Liberty İçin Kış Lastiği Seçimi

merhabalar arkadaşlar,sizlerde biliyorsunuz ki kış mevsimi geldi sayılır, artık karlı ve buzlu yollar her sene olduğu gibi bu senede ilk akla gelen olacaktır. aracımın üstünde 4 mevsim lastik mevcuttur, bunun yanı sıra AT lastik almak yerine kar lastiği almaya karar verdim,zira hiçbir lastik...
  5. sdkbrckmk

Liberty Geri Görüş kamerası

Ynt: Liberty Geri Görüş Kamerası var mıdır bu üründen alan, kullanan? yada başka bir yerden bu tarz birşey alıp kullanan?

6. sdkbrckmk

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 245-70-16 olan lastikleri, jeep liberty 2006 'da problemsiz kullanabilir miyim? yüklü dönüşlerde felan sürtme yapmasın ?

7. sdkbrckmk

Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake

Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake kış lastiği olarak linkteki lastiklerden kullanan var mı acaba arkadaşlar? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/4x4-WinterContact.htm
  8. sdkbrckmk

Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake

Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake kocaali araştırdığınız için size soruyorum... bende jeep liberty var, araç üzerinde 4 mevsim lastik mevcuttur.aşağı yukarı 5000km de.. kış aylarında köylere, yaylara gideceğimiz düşünülürse; yeni bir lastik almak istiyorum. seçeneklerim...
  9. sdkbrckmk

LSD Deneyimi Olanlar Buraya

Ynt: Lsd Deneyimi Olanlar Buraya tşk ederim eline sağlık, uzun uzun yazmışsın tekrar okuyup pekiştirmem gereken bilgiler var: ) part time demek istediğim şu; liberty modellerinde sürüş modları var,bunlar; 4X2 4X4 FULLTIME = her zaman sürebileceğiniz 4 çeker sistemi,kilit devreye girmez. 4x4...

10. sdkbrckmk

Ynt: Lsd Deneyimi Olanlar Buraya bu video da ikinci engel de kalıyor araç. bu noktada part time sürüş modu ile işi çözebilme şansımız nedir? http://www.youtube.com/watch?v=eSxl8Db7Rns

11. sdkbrckmk

2000 Devri Geçmiyor! Pajero 3,2 Gaz Yemiyor. 2000 Devri De Hiç Geçmiyor

Ynt: 2000 Devri Geçmiyor! Pajero 3,2 Gaz Yemiyor. 2000 Devri De Hiç Geçmiyor benzer bir durum ile karşılaşmıştık. problem muhtemelen turbo'dadır. baktırılmasında fayda var.
  12. sdkbrckmk

Ynt: Lsd Deneyimi Olanlar Buraya örnek bir video daha http://www.dailymotion.com/video/xatgxp_lada-niva-limited-slip-differential_auto sanırım askıda tek teker olması lsd ler için problem yaratmıyor.

13. sdkbrckmk

Ynt: Lsd Deneyimi Olanlar Buraya jeep liberty 2002-2007 modellerindede LSD sistemi vardır.az çok tahmin edebiliyorum mantığını ama tam olarak LSD nin çalışma prensibini öğrenemedim, hangi durumlarda nasıl davranır,gücü hangi oranda nasıl aktarır vsvs..
  14. sdkbrckmk

Jeep Limited 2.8 Crd,2005

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 bende aracı aldım kaporayı verdim ancak henüz almaya gitmedim aracı bazı sebeplerden ötürü, ne diyelim heyecanla bekliyoruz:)
  15. sdkbrckmk

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 çok tşk ederim bilgiler için,anlatımda güzel olmuş sıkıntı yok :) aslında anlattığınız diff lock %100 , bu zor durumda kurtarır ama askıda kalma durumunda lsd ler pek iş görmüyor, tekerleklerin yerden kesilmemesi gerekiyor :) video da örnekleme çok güzel olmuş...

16. sdkbrckmk

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 bende 2006 model makyajlı kasa liberty 2.8crd aldım ancak aracı kasım ayında teslim alıcam. benimde kullanım amacım aynı sizinki gibi olacak. fazlasını beklemiyorum. ancak ilave olarak spacer(araç lastikleri spacerla biraz daha dışarıda duruyor) taktırsam mı...
  17. sdkbrckmk

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 liberty 2005 modeller için,araca ilave yükseltme felan yapmadan alınabilcek en büyük lastik boyutu ne önerirsiniz ? ( dönerken veya engebeli arazide sürtme felan yapmayacak)
  18. sdkbrckmk

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 aslında bazı yerlerde benzer şeyler konuşulmuş ama tam olarak kafama yatmadı , bi konuşmam lazım ehil ile :) vardır bir bilen bekleyelim :)

19. sdkbrckmk

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz? bende 2005 modelinden alıcam. yarın görüşmeye gidiyorum, pazartesi kontrollerde bir sıkıntı olmaz ise alacam inş.
  20. sdkbrckmk

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 yok mudur bilen :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri