Arama sonuçlarınız

1. Tekkral

Pazarlığını Yapıp 2 Gun Sonra Alacagım Araç Yorumlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Pazarlığını Yapıp 2 Gun Sonra Alacagım Araç Yorumlarınızı Bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Sezayi abiyi bende tanırım sonucta hemserim :) Aracını seven biridir .

2. Tekkral

1990 S10 Blazer Ful Restorasyon

Ynt: 1990 S10 Blazer Ful Restorasyon Kazasız belalısız sürüşler olsun insAllah. Takippp
  3. Tekkral

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) http://gezenbilir.com/index.php?topic=97240.0 Bu konuda son sayfalarda gerekli acıklamalar yapıldı. Biraz daha olmuyacak calısmlarar devam ediyor.

4. Tekkral

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. :D Görünenlerde gitti. Sedat hocam sorunun cözülceginden süpemiz yok ama görünenlerde gidince ben de bu sefer biraz korktum :) Umarım en kısa sürede hal olur sorun
  5. Tekkral

Buda Üstat'ın Kedisi . . .

Ynt: Buda Üstat'ın Kedisi . . . , Aracınız hayılrı olsun. Allah kaza bele göstermesin . Sezai abi eski fatsa offroad külübü baskanıdır hemserim. Cj ile cok cok uzun zamandır haşır neşirdir .Cj demeden anlar :) Sezai abi bizi tanımaz ama ben tanırım . :)

6. Tekkral

Sahibinden

Ynt: Sahibinden Malesef hocam cok iyi hatırlıyorum 38 lastik vardı aracta . Cok iyi biliyorum diyorum emin olun :)

7. Tekkral

2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı

Ynt: 2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı Takipp
  8. Tekkral

Sahibinden

Ynt: Sahibinden Hocam sahibinden illaki dürüst satıcıda varda cok üç kagıtçı doldu . Orduluyum Bursadan alınma bir cj 5 var cok iyi hatırlıyorum aracın ilanını delik cebimde para olmadıgı için arayamadım bile sahibini :D Neyse bizim buralardan bir kardesimiz almıs simdi oda satlıga cıkarmıs 30...
  9. Tekkral

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender.. Cj 6 yı giresundan satılık diye hatırlıyorum. Galericisiniz herhalde sayın almadıysanız Ünyede bir galerinin önündeydi :) Def için fazla söze gerek yok asfalt arabası olmus beee :D Araziye cıkılmaz onla yazık kıyılmaz :D

10. Tekkral

1976 Land Rover Series 3 (kütahya)

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Masallah güzel araç. Kaza herkesin basına gelir geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun .Takipp

11. Tekkral

Ateşli Manda Satılık

Ynt: Ateşli Manda Satılık Allah nazardan saklasın. Hayırlı satıslar
  12. Tekkral

Yeni Bir Proje Çalışmam Var O Yüzden Acilen Satacağım Fiyat Düştü

Ynt: Yeni Bir Proje Çalışmam Var O Yüzden Acilen Satacağım Fiyat Düştü Alanada satana hayırlı ugurlu olsun. Yeni projeniz ne olcak bu aracta tam olarak ne yapmak istedinizde olmadı acaba yazabilirmisiniz. Aile falan mı kalabalık 2 kapılı olması mı acaba degiştirme sebebiniz.

13. Tekkral

Helezonlu Suzuki Samurai Arıyorum.

Ynt: Helezonlu Suzuki Samurai Arıyorum. Samu dan anlamam ben cj askı ile yanıp tutusuyorum :D ama ikinci ilanda ki araç offroada dısardan hazır gözüküyor .Degip degmeyecegi size vercegi hazza ve kullanım kosullarınıza kalmıs. Fakat üstündeki alet edevatla bence o fiyatın cok üstüne mal olmustur...
  14. Tekkral

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep) Baska araclar abi :o :o F250 vardı baska bir tane daha mı var senin zaten koca oglan tamamdı en son :D Abi yine ne işler actın basına :D
  15. Tekkral

Samurai 86 Model Değişim !!!!!

Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!! Güzel oluyor :) Nazar degmesin kolay gelsin.

16. Tekkral

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Cok zorlu ve keyifli olucak bir araç . Allah kolaylık versin . Takip
  17. Tekkral

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender.. Masallah Allah nazardan saklasın . Fatsalıyım ama bu acarı daha önce hiç görmedim Ünye'ye sık sık giderim normalde.
  18. Tekkral

Defender İmi Satıyorum

Ynt: Defender İmi Satıyorum Oy oy oy Allah nazardan saklasın. Alanada satana hayırlı olsun. Umarım sıkısıklıgınız tez zamanda gecer bu canavarı satmaktan vazgecersiniz.

19. Tekkral

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep) Abi projelere aramı verildi ??? Forumda cok durgun resimler vs. gözükmüyor ??? ???
  20. Tekkral

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep Cj8 Arac duruyomu mevsim geliyo artık duruyosa söle bi heybetini bir kaç videoda görsek süper olur :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri