Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Dayanıklılıkta michelin e ayrı bir parantez açmak lazım. Birçok lastik kullandım hepsinde performansın zamanla azaldığını ve lastiğin değiştirilmek için yalvardığunı gördüm. Michelin de ise ömrünün yani nizami diş derinliğinin sonuna kadar...
Ynt: Duster Chıp Inanılmaz Güzel
Hem chip hemde lastikler hayırlı olsun.
Sorması ayıp her ikisinin de maliyeti nedir?
70 yanak yokohama geolander At de sürtme sorunu yaşadınız mı? Performansı nasıl?
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Bende orijinal üzerinde geldi bagaj havuzu ile birlikte. Gayet memnunum. Ama bagaj havuzunun bir kokusu var ki düşman başına. Paklayana kadar göbeğim çatladı. Daha yeni halloldu.
Ynt: Dacia Duster Resimleri
Cok tesekkur ederim.
Serviste var mi yok mu bilmiyorum. Benimkiler üzerinde geldi. Adventure serisinde standarttı Garmin zumo navigasyonla birlikte. Lambalarin markası 5 para etmeyen bir marka. Hella mıydı hülla mıydı neydi hatirlamiyorum. ;)
İlk kez tepe lambalı...
Ynt: Dacıa Duster Sarı Sis Farı
Farda ki uzun ve kısa ampullerin değişimi için de sis farında olduğu gibi davlumbaz ya da tamponu indirmek gerekiyor mu?
Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi
Yüksek vites alt devirlerde bende de var. Bir problem olduğunu sanmıyorum. Biraz daha yüksek devirde vites atarsanız o titreme olmuyor.
Ynt: Dacia - Duster Fiyatları
Adventure a yine zam gelmiş. Hem fiyat artırıyorlar hem donanımı kısıyorlar. Ben aldıktan sonra gelen reel zam neredeyse 5000TL'yi buldu.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Patlayan lastiği yaptırırken lastikçi de tutturdu 35 yap diye. Ben dur diyene kadar 35 yaptı hepsini.
Dursun bakalım biraz da böyle deneyelim.
Ynt: Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak
Hocam yeni yenidir. Tamam honda son derece problemsizdir ama yaş kemale erince mutlaka birşeyler çıkıyor. Hele hele de biraz araziye çıkayım diyosan problem ihtimali daha da artıyor.