Arama sonuçlarınız

1. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Öncelikle merhabalar, Bugün İzmirde Bozdağ zirve faaliyeti yaptık yaklaşık 5 saatde iniş çıkış yapıldı.1 Saat karsız ,1 saatin yarım saati hafif diğer yarım saati daha fazla karlı ve geriye kalan zaman ise gayet karlı geçti.Çok fazla kar yoktu aşağılarda ve biraz biraz...

2. okankaya

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Ynt: Kamp Çantası Seçimi Üzerine Bence alacaksanız Karrimor Panther'i alın derim.Çünkü ilk olarak diğer çantada resimden gördüğüm kadarıyla sağ ve sol yanda gerek mat gerekse de başka bir eşya için tutacak askı yok.Ama bu çantada var.
  3. okankaya

Acaba bu bot bana uydu mu? yoksa yarım numara büyük mü alayım?

Ynt: Acaba bu bot bana uydu mu? yoksa yarım numara büyük mü alayım? http://www.outdoorhaber.com/outdoor-haber-sohbet-gelecek-planlari/ Şu sayfada konu gayet güzel anlatılmış.Sayfanın altlarına doğru dağcılık botu alırken dikkat etmemiz gerekenler diye bir video var izlemeni tavsiye ederim.

4. okankaya

Kamp Çantası Seçimi Üzerine

Eğer 200 tl gibi bir rakama çıkabiliyorsan ben sana Husky Guzzle'ı öneririm.Yaklaşık 6 ay oldu sanırım kullanmaya başlayalı ve gayet ezerek kullanıyorum ağır yükleyerek hiç de öyle çekinerek kullanmıyorum banamısın demiyor çanta çok memnunum.Atlaskamp'dan 180 TL'ye almıştım, yine o fiyata...
  5. okankaya

Kampçılığa Başlangıç İçin

Ynt: Kampçılığa Başlangıç İçin Ben de atlaskamp dan husky guzzle çanta aldım ama siteyi fazla araştırmamıştım hatta araştırmadım denilebilir, neyse siparişi verdim google dan bir baktım ki şikayet kaynıyor içime kurt düştü, ama 2 gün sonra çanta elimdeydi, daha sonra kayland m11 ayakkabı aldım...

6. okankaya

Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 Eğer hafiflik önemliyse ve kışında bizi kurtarsın diyorsanız, bence Husky Bret light iyidir.Hem Husyk'nin extreme serisine girer hemde tam bir 4 mevsimdir.Bunları nasıl söylüyorum çadırı kullanmadım ama bende alıcam bu günlerde deli gibi araştırıyorum...

7. okankaya

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu Ben yabancı forumlarda okuduğuma göre yazıyorum.Direk columbia bugaboot u öneririm.Bir çok sayfadan çok sayıda kullanıcıdan olumlu yorumları okudum bu yüzden onu öneririm.
  8. okankaya

26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı

Ynt: 26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı Herşey güzel ama Marmot çadır da fena değilmiş :P
  9. okankaya

ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI.

Ynt: ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI. O zaman şu olabilir,çoğu zaman görmüşüzdür hani dağ bayır giderken eskilerden kalma köylülere ait bir göz kulube tarzı yapılar.Taş üstüne taş konarak üstüde tahtalarla kapatılarak yapılmıştır.Bence bunlardan yapılabilir.Ama çok taş gerekir ve...

10. okankaya

ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI.

Ynt: ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI. Merhabalar, Ben de kaya tırmanışıyla ilgileniyorum ve nerdeyse her hafta sonu kampdayız hiç olmadı, iki haftada bir kampdayız.Kamp yerimiz Buca/Kaynaklar köyünde ve doğal olarak düzlük,suyu olan bir yer.Bu dediğiniz aklıma geldi ama yanında...

11. okankaya

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Şahsen direk olarak bu çadırı öneririm 4 mevsim araştırmaları sonucunda ; http://www.atlaskamp.com/husky-bret-cadir-ultralight-4-mevsimlik/
  12. okankaya

kış kampında giyim

Ynt: kışın giyim Şöyle ki ; http://www.outdoorhaber.com/dagcilikta-giyim-uc-katman-sistemi/

13. okankaya

Çanta Seçiminde Yardım ...

Ynt: Çanta Seçiminde Yardım ... Husky Guzzle çanta kullanıyorum, kaya tırmanışı ve doğal olarak kamp da yapıyoruz gayet ağır da yüklendiğim oldu ama banamısın demedi öneririm. http://www.atlaskamp.com/husky-guzzle-sirt-cantasi-70-lt-oxygen-suluk-hediye/
  14. okankaya

Uyku tulumu comfort derecesi artırımı

Merhabalar, Bende şu an comfort derecesi -5 bir tulum var.Bu tulumu bır kış olmuştu ama yaz temel eğitiminde izmir gökdere vadisinde şubat 20 gibi kullandım yerde kar vardı ve gece soğukdu, tahmini olarak - olmasada 1 2 dreceye belki düşmüştür sıcaklık.O zaman gerçekten memnun mışıl mışıl...
  15. okankaya

Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim?

Ynt: Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim? Husky Beast 3 Kişilik 4 Mevsimlik Çadır Diğerleriyle karşılaştırınca bence bu çadır öne çıkıyor.Yalnız bende alacaksanız 5 mevsim alın kurtulun evladiyelik kullanın derim. http://www.atlaskamp.com/husky-flame-5-mevsim-cadir/ gittiğim kamplarda gördüm...

16. okankaya

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? http://www.outdoorhaber.com/husky-anapurna-28-sentetik-dolgulu-uyku-tulumu/ şunun da yardımı olur sanırım.Faydalı bir makale bence.
  17. okankaya

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Konuyu yeni gördüm muhteşem bir karavan ortaya çıkacak belli.Keyifle, kazasız belasız kullanmanızı diliyorum. :) Yalnız birşey dikkatimi çekti.Oturma grubunun altı yani oturulan yerin altı, iç tarafı boş mu kalacak yoksa çekmece dolap...
  18. okankaya

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları Araçlardan pek anladığım söylenemez ama forumda off-road bölümünde garaj kısmındaki yeniden doğuş başlıklarına istinaden defender geldi aklıma.Bu araçlar forumda garaj kısmında gördüğüm araçlardan çok daha narin geliyor sanki. :) Tabi bir...

19. okankaya

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? Ben şahsen bir bora bıçağını alıpda kampda kullanmam çünkü kıyamam.Şöyle ki nerdeyse her hafta kampdayız kaya tırmanışı amaçlı ve ateş yakıyoruz, haliyle odun kesmek gerekiyor ama sapından tutup vura vura kalın odunlar kesilmemekde, bende bir bıçak...
  20. okankaya

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları Ben forumdaki Off-road meraklılarının araçlar hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Mesela modifikasyonu iyi yapılmış, her yönden iyileştirilmiş bir defender daha iyi olmazmıydı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri